24 Ekim 2020

OLAY MEDYA

Gaziantep’te Hayvan Katliamı. 13 Kedi Zehirlenerek Öldürüldü” başlığı ile duyurduğu haber üzerine Gaziantep Valisi Davut Gül bir açıklama yaptı.

Vali Gül, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ” İlimizde zehirlenen kedilerle ilgili arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu üzücü olayın faillerini bulup adalete teslim etmek boynumuzun borcudur…”dedi.

İŞTE VALİ GÜL’ÜN O AÇIKLAMASI

NE OLMUŞTU

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Gaziantep’te hayvan katliamı gerçekleştirildiğini duyurdu.

Milletvekili Gergeroğlu Gaziantep’te Fare zehriyle 12-13 kedinin zehirlenerek öldürüldüğünü belirtirken, Hayvan Hakları Yasası için AKP’ye çağrı yaptı. OlayıTwitter hesabından paylaşan Gergerlioğlu, şöyle dedi: “Maalesef bugün Gaziantep’te kedi katliamı vardı! Bir şahıs fare zehiri dökmüş, 12-13 kedi ölmüş, son anda kurtarılan da var.  Hayvan hakları yasasını geciktiren AKP’ye ye tekrar hatırlatıyorum! Geçen seneden beri oyaladığınız yasa sonucu bu canlıların vebali boynunuzdadır!”

İŞTE GERGEROĞLU’NUN O PAYLAŞIMIÖmer Faruk Gergerlioğlu Maalesef bugün Gaziantep’te kedi katliamı vardı! Bir şahıs fare zehiri dökmüş, 12-13 kedi ölmüş, son anda kurtarılan da var Hayvan hakları yasasını geciktiren ye tekrar hatırlatıyorum!!! Geçen seneden beri oyaladığınız yasa sonucu bu canlıların vebali boynunuzdadır!!!

Yorumlar