23 Kasım 2020

YENİ HABER

Interweb

Eğitim-Sen Gebze Şube Başkanı Eylem Bahadır, Gergerlioğlu ve beraberindeki heyeti eski şube başkanı Oğur Aydın ve yönetimi ile birlikte ağırladı. HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Tüm Emekliler Sendikası Gebze Şubesi’ni ziyarette Başkan Cemil Yüksek ve üyeler tarafından ağırlandı. HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu hafta sonu Tüm Emekliler Sendikası Gebze Şubesi’nde emeklilerden sorunlarına dair dosya alıp çalışmalarına dair dosya verdi. Ayrıca Eğitim-Sen, BMİS Gebze 1 ve Gebze Kent Politikaları Derneği’nde de başkan ve üyeleri dinledi HDP Kocaeli Milletvekili hafta sonu Gebze’de yoğun temaslarda bulundu. Cemil Yüksek başkanlığındaki Tüm Emekliler Sendikası Gebze Şubesine de konuk olan Gergerlioğlu, “Buraya siz emeklileri dinlemeye geldik. Sorun ve taleplerinizi meclis gündemine taşımada elimden geleni yapacağım” dedi.

İL VE İLÇE BAŞKANVEKİLLERİYLE

Gergerlioğlu hafta sonu iki gün boyunca EğitimSen Gebze Şubesi, BMİS Gebze 1 No’lu Şubesi ve Gebze Kent Politikaları Derneğine de konuk oldu. Gergerlioğlüna temaslarında HDP İl Eşbaşkanları Leyla Aygün ve Mehmet Selim Akboğa ile Gebze İlçe Eşbaşkanları Şaziye Zorba ve Menderes Yıldız da eşlik etti.

ÜYELER İLE AĞIRLADI

Önceki cumartesi günü, sokağa çıkma yasağına iki saat kala Tüm Emekliler Sendikası Gebze Şubesine de konuk olan Gergerlioğlu ve beraberindeki HDP heyeti şubede Başkan Cemil Yüksek ile üyeler Recep Karadeniz, Şenel Uzun ve Muhlis Aslan tarafından ağırlandı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyarette ev sahibi ve misafir heyetler birbirlerine Gergerlioğlu, Başkan Yüksek ile birlikte üyeleri dinbirer dosya takdim etti. Başkan Yüksek, Milletvekili krken taleplerinin takipçisi 0ıacaklanm söyledi. Gergerlioğlüna sorunları ve çözüm önerilerine; Mil- Başkan Yüksekziyareün sonunda konuklanm letvekili Gergerlioğlu da Başkan Yüksek’e uğurlarken ilgi ve ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. çalışmalarına dair dosyayla bilgilendirmede bulundu. (Haber Merkezi) BMİS Gebze 1 No’lu Şube Başkanı Selçuk Çifçi, Gergerlioğlu ve beraberindekileri direnişte olduğu işyerleri ve yarın sabah şube binası önünden başlayacak Ankara yürüyüşüne dair bilgilendirdi.

SORUNLARIN GİDERİLMESİNE KATKISI OLACAK:

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Gebze Kent Politikaları Derneği’ne de konuk oldu. Gergerlioğlu ziyaret sonrası fotoğraf ve izlenimlerini sosyal medyadan şöyle paylaştı: “Parti yöneticilerimiz ile birlikte ziyarette derneğin çalışmalarını dinledik. Bir düşünce ve araştırma kuruluşu olarak kent sosyolojisini inceleyen bu derneğimizin Gebze’nin yapısal sorunlarının giderilmesinde önemli katkısı olacak.”

Yorumlar