06 Kasım 2019 – 15:28 ‘de eklendi.

FERSUDE

İstanbul Kitap Fuarı’na katılan HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, tutuklu anne Gazel Bulut’un kaleme aldığı “Damlayan Masallar” kitabını imzaladı.

Büyükçekmece’deki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 38’inci Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda, yazarlar, okurları ile buluşup kitaplarını imzalayarak panel ve söyleşiler düzenlemeye devam ediyor. Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kocaeli Milletvekilli Ömer Faruk Gergerlioğlu ile birlikte eski HDP Batman Milletvekili Mehmet Ali Şahin, cezaevinde bulunan anne Gazel Bulut’un çocuklar için kaleme aldığı ve Ceylan Yayınları’ndan çıkan “Damlayan Masallar” kitabını imzalamak ve söyleşi gerçekleştirmek için fuara katıldı. Gergerlioğlu, imzaladığı her kitaba “Zulmün bittiği, adaletin hakim olduğu bir dünyaya kavuşmanız dileğiyle” mesajını yazdı.

Tutuklu anne Gazel Bulut’un isteğini kırmadığını belirten Gergerlioğlu, Ankara’dan etkinlik için İstanbul Kitap Fuarı’na geldiğini söyledi.

‘Yaşanan dramları takip ediyorum’Bağdadi’nin eşi 2018’de Hatay’da yakalanmış

Gergerlioğlu, “864 bebek ve çocuk şuan Türkiye cezaevlerinde bulunuyor. Binlerce anne ve cezaevlerindeki bebekler çok zor durumda. Kendilerinin ne eziyetler çektiğini en yakından bilen bir insan hakları savunucusu, siyasetçiyim. Çok yakından bu dramları takip ediyorum” dedi.

Yorumlar