25 Ekim 2020

BOLD MEDYA

KHK mağduru polis memuru Mustafa Kabakçıoğlu, karantina hücresinde can vermişti. İnsanlığın da can verdiği beyaz sandalyedeki ölüm tepkileri de beraberinde getirdi. Ancak iddiaya göre sosyal medyadan yükselen tepkilere skandal bir şekilde gözaltı kararı verildi.

BOLD – KHK’lı polis memuru Mustafa Kabakçıoğlu’nun karantina hücresinde, tek başına ve beyaz plastik bir sandalyede can vermesi gündemden düşmüyor. Türkiye içinden ve dışından tepkiler yükselirken Ankara Cumhuriyet Savcılığı skandal gözaltı kararlarına imza attı.

GÖZALTI KARARI GÖZDAĞI İÇİN Mİ?

İddiaya göre savcılık, sosyal medyadan yapılan tepki paylaşımları için gözaltı kararı aldı ve bazı isimler gözaltına alındı. O iddiaları sosyal medya hesabından gündeme taşıyan HDP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu “Hem skandal saçılsın ortalığa hem skandal eleştiren gözaltına!!! Kriter ne zaman adalet olacak?” ifadelerini kullandı.

‘Adalet’ vurgusu yapan Gergerlioğlu, skandal gözaltı kararını kamuoyuna duyurduğu paylaşımında  “Eleştirmek de mi yasak? Mustafa Kabakçıoğlu’nun Gümüşhane cezaevindeki beyaz sandalyedeki skandal ölümü için sosyal medya paylaşımında bulunanlar Ankara Cumhuriyet Savcılığınca gözaltına aldırılmış!!!
Hem skandal saçılsın ortalığa hem skandal eleştiren gözaltına!!! Kriter ne zaman adalet olacak?” ifadelerini kullandı” dedi.

Yorumlar