22.09.2023

Darıca Gazetesi

YSP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, gazetemizi ziyaret eti. Gergerlioğlu yaptığı açıklamada “Yerel seçimlerde, Türkiye’nin her yerinde aday çıkarmak isttiyoruz. Darıca’da da yerel seçimlerde aday çıkarma düşüncemiz var” dedi.

YSP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, HDP Darıca İlçe Yöneticisi Alaattin Artuğer, HDP Darıca Eski İlçe Başkanı Hikmet Koçak ve danışmanı Doğan Baran Koçak ile beraber gazetemizi ziyaret etti.

Darıca’da çeşitli programlar gerçekleştirdiğini belirten Milletvekili Gergerlioğlu, “Darıca dar bir alanda önemli bir şehir. Trafik yoğunluğunun çok olduğu Darıca’da projelerin olması yeni çözüm yolları gerekmektedir. Esnaflarımız bu konuda çok şikayetçi” dedi.

YSPS’nin Kocaeli ve Darıca’da yerel seçimlere büyük ihtimal aday çıkartacağını açıklayan YSSP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, “Türkiye’nin her yerinde aday çıkarmak istiyoruz. Darıca’da da yerel seçimlerde aday çıkarma düşüncemiz var ama son dönemde ittifak olursa eğer ona göre bir yol haritası çizilir. Her şey 15 Ekim’den sonra belli olur” dedi.

Yorumlar