22 Mart 2024

İzmit Kent meydanı alanındayız ve Perşembe pazarı alanında “İzmit Kent Meydanı yapacağım.” dedi

@kocaelibld ve sonunda hiçbir şey yapamadı! Ortalık çamur içinde kaldı gördüğünüz gibi.

Çamur içinde bir yer olarak kaldı burası! Güya burada “Kent Meydanı” yapılacaktı fakat aylardır inşaat bitmiyor ve çamur içinde bir yer görüntüsünden kurtulamıyor. Ne oluyor ne bitiyor? Kimse vatandaşı aydınlatmıyor, bir açıklama yapmıyor!

Bakın çamur içinde aylardır bitirilemeyen bir yer! Aylardır şu tek katlı yeri bitirememenin nedeni ne olabilir anlamak mümkün değil!

Güya Kent Meydanı yapılacaktı ama halen durgun bir inşaat var. Ne oluyor, ne bitiyor inşaatta neler oluyor anlamak mümkün değil!

İzmit’in kaderi bu maalesef! İzmit’in en önemli merkezinde bu hadise yaşanıyor! Güya “Çalışınca oluyor” diyorlar ama tek katlı bir yer aylardır bitirilemiyor gördüğünüz gibi! Aylardır bitirilemeyen İzmit Kent Meydanı alanını görüyorsunuz.

Vatandaş eskiden burada arabasını park ederdi en azından bir işe yarardı şimdi o da yok! Vatandaş perişan, burada inşaat bitmiş değil. Aylardır bu şekilde bekliyor. Gördüğünüz hal bu!

İzmit’in merkezinde yaşanan hadise bu! Çamur içinde ve aktif bir çalışma olmadan İzmit Kent Meydanı’nın hali bu! Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu olarak bu durumu protesto ediyorum, kabul etmiyorum. İzmit halkı buna layık değil ve seçimlerde de gereken cevabı verecek halkın malının yağmalandığını görüyorsunuz!

Kocaeli İzmit’ten herkese selamlar sevgiler.

Yorumlar