10 Mart 2024

5 yıl boyunca halka doğru düzgün hizmet verememiş bir belediye süslemecilik ile uğraşıyor şu anda! Sen halkın hayatını güzelleştirecektin, seçim bürosu süslemek ile nereye varabilirsin sana soruyorum buradan! Benim sorularıma kimse haklı bir cevap veremez çünkü biz Meclis’te konuyu takip ediyoruz! Sayıştay raporlarını okuyoruz. Körfez’in ruhunu biliyoruz, hücrelerine nüfus etmişiz.

Burada iyi bir belediyecilik yapılmadı arkadaşlar! Bu belediyeyi gönderme zamanı! Bu belediyeyi artık göndereceğiz. Birtakım önyargılar ile, popülist söylemler ile, hamasetler ile “Oy alırım, yine yönetirim.” Demesin! Biz hizmet açısından bakıyor ve karnelerine geçemez rolü veriyoruz!

Arkadaşlarımız burada! Sayın Seracettin Başboğa, Sayın Azize Çelik arkadaşlarımız yönetimde ve belediye meclis üyesi arkadaşlarımız burada ve size gereken en iyi hizmeti, hakkaniyetli, doğru, dürüst, adil bir şekilde verecekler. Arkalarında biziz. Bizim Meclis’te arkadaşlarımız ile, partimiz ile, tüm vekillerimiz ile yaptığımızın bir benzerini burada arkadaşlarımız sergileyeceklerdir. Biz sorunları biliyoruz arkadaşlar!

Yorumlar