23 Ocak 2020

23 Ocak Hukuksuz OHAL Komisyonunun kuruluş yıldönümü! Bugün sadece @KESK1995 değil toplumun tamamımın bu duruma itiraz etmesi gerekir. 15 Temmuz sonrasında ne olduğunu hatırlayalım. İnsanlar uyumaya hazırlandıkları saatte arkadaşlarından “terörist” ilan edildiğini öğreniyordu!

OHAL KHKlıları sivil ölüme sürüklemiştir. İnsanlar 6 ay hiçbir mahkemeye ulaşamamıştı! İdare Mahk., AYM, AİHM bütün kapıları kapattı. Bu süreçte AİHM ile anlaşıldı ve bir halk OHAL Komisyonuna yani çözümsüzlüğe mahkum edildi! %93 ret kararları veren yasal zırha sahip komisyondu!

OHAL Komisyonu kararları beğenilmezse Cumhurbaşkanı tarafından hemen görevden alınacak komisyondu! Biz bu komisyonu sürekli sorduladık. Komisyon karar vermiyor ama insanlar ölüyordu intihar ediyorlardı! KHKlıların yakalandığı kanser rahatsızlıkları normal popülasyonun dışında!

3,5 yıl geçmiş Devlet olduğunu iddia eden mekanizmada mahkeme görmemişsiniz. Arkadaşlar OHAL Komisyonu lağvedilmelidir! Açıkça @NumanKurtulmus da itiraf etti bizim zamanımız yoktu kendilerini ispatlasınlar dedi. İktidarın bütün kararlarını sadece onaylayan komisyon!

Tam bir Nazi Uygulaması yaşanıyor! Eskiden bunu söyleyerek haksızlık mı ediyorum diye çekiniyordum! Şimdi çok rahat söylüyorum! İşyeri açmak isteyene belediye açtırmam Banka sana hesap açtırmam sigorta şirketi paranı vermem diyor! Ben Mv. olarak her gün bir bankayla uğraşıyorum!

OHAL Komisyonu inanılmaz bir komisyon. Dünya da ilktir neyle suçlandığınızı bilmeden kuruma itiraz ediyorsunuz. Arenada Aslanların önüne atılmış gibisin. Ne diyeceğim diyorsun Komisyon sen bilirsin suçunu diyor! İnanılmaz skandaldır 3,5 yılda halen 28 Bin kişi idareyi bekliyor!

Biz OHAL Komisyonunun kapılarını sürekli çaldık. Sonunda da İnsan Haklarını İnceleme Komisyonuyla gittik. Giderken de kolumuzun altında dosyalarımız vardı. Bu toplantıda yerden yere vurduk söyleyecek hiçbir şeyleri yoktu. Sonra sizi tekrar çağıralım dediler üzerinden 1 yıl geçti!

. @KESK1995 ihraçlarına yönelik bir anımı da anlatmam lazım. OHAL Komisyonu ihraçlarla ilgili bir şey bulamıyoruz diyordu! Kabul vermek durumunda oldukları dosyalara ret vermek için hala arayış içindeler! Anayasa çiğneyen hukuksuz kurum! Bunu sadece KESK ve Ben söylememeliyim!

YouTube

Yorumlar