14 Aralık 2023

Kocaeli Halk Gazetesi

“MHP’de Sancaklı rahatsızlığı devam ediyor!” haberimiz sonrası gazetemizi arayan MHP Kocaeli 2. sıra Milletvekili adayı Yudum Kaşıkçı’nın babası Yavuz Kaşıkçı kadın gazetecimizi ve İmtiyaz Sahibimizi tehdit etti. Yaşanan bu tehdit olayını DEM Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu dile getirdi.

“MHP’de Sancaklı rahatsızlığı devam ediyor!” haberimiz sonrası gazetemizi arayan MHP Kocaeli 2. sıra Milletvekili adayı Yudum Kaşıkçı‘nın babası Yavuz Kaşıkçı kadın gazetecimizi ve İmtiyaz Sahibimiz Faruk Bostan’ı tehdit etti. Konuyu “Baba Kaşıkçı kadın gazeteciyi alçakça tehdit etti!” başlığı ile haber yaptık.

Ardından DEM Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, her sabah günün manşetlerini değerlendirdiği ÖFG TV’de haberimizi okudu.

Yaşanan bu alçak tehdit olayına karşı sessiz kalmak bir yana Yudum Kaşıkçı’nın yanındayız mesajları verirken DEM Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’na hakaretvari paylaşımlar yaptılar.

Gazetecimiz ve Kocaeli Şehir Gazetesinin İmtiyaz Sahibi F. Zehra Korucuoğlu “Gergerlioğlu’nu değil, beni tehdit ettiler: Muhatabınız benim, terbiyesizlik yapıyorsunuz!..” başlıklı köşe yazısında konuya yer verdi.

F. Zehra Korucuoğlu yazısında;

““Ülkücüden mafya, mafyadan ülkücü olmaz.” diyen merhum Alparslan Türkeş’in kurucusu olduğu MHP’nin, Kocaeli teşkilatlarında görev alıp ülkücülükle alakası olmayan mafya bozuntularından, Başbuğ’un kemiklerini sızlatanlardan ve onlara yalakalık yaparak kendilerine siyasetçi diyen bu şehrin sokaklarında adamım diye dolaşanlardan, korktukları için yazamayanlardan bahsedeceğim bu yazımda.” diyerek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeliye seslendi ve

“Sayın Genel Başkanım; Milliyetçi Hareket Partisi’nin Türkiye genelindeki tüm teşkilatlarına sızmış ve kendilerini teşkilatın sahibi gibi gören ve gösteren maganda tavırlı ve mafyavari tipleri temizlediğiniz gibi Kocaeli’de de son kalıntıları partinizden arındıracağınıza inancımızdan zerre şüphemiz yoktur. Bununla ilgili müdahalenizi bir anne olarak dört gözle bekliyorum.” dedi.

Yazının tamamı için tıklayınız..

https://www.kocaelisehirgazetesi.com/makale/18396716/f-zehra-korucuoglu/gergerlioglunu-degil-beni-tehdit-ettiler-muhatabiniz-benim-terbiyesizlik-yapiyorsunuz

Yorumlar