12 Ekim 2022

İlk gazetemiz @gazetesozcu “İktidar bu soruna acil çözüm bulmalı” manşetiyle çıkmış! Faturalar çok yüksek! Cezaevlerinde ağır elektrik faturaları geliyor! Cezaevindeki insanın elektriğini sanayiden hesaplarsınız? @adalet_bakanlik Soru önergesi verdik!

Kız çocuklarımız ağır mağduriyetlere uğrayabiliyor! 140 milyon kız çocuğu kayıp haberiyle çıkmış @BirGun_Gazetesi Kız çocuklarımıza sahip çıkmalıyız!

Transfer rekorları kırıyorsun @celebimehmeta 180 derece farklı bir partiye geçiyorsun! Bunun nasıl izahı olabilir? Sen bunu seçmenine nasıl açıklayacaksın? Ergenekon davalarının Savcısı Erdoğan’ın yanına gittin sığındın!

Ergenekon edebiyatı yaptı uzun süre Mehmet Ali Çelebi, sonra kendisini mağdur edenlerin yanına dört nala koşturdu! Hazım ilacı almana gerek yok Sn. @celebimehmeta çok güzel hazmediyorsun! Mide rahatsızlıkları yaşayanlara bilgi versen!

@evrenselgzt “Suriyeli işçiyi öldüren ihmal” manşetiyle çıkmış! İşçi asansör boşluğuna düştü firma sahibi ambulans yerine asansör firmasına düşmüş! Sigortasız çalışıyormuş, düşünce bacağına demir saplanmış! Soru önergesi vereceğiz! @csgbakanligi

@evrenselgzt OECD ülkeleri arasında gelir adaletsizliğinde Türkiye lider! Fakir zengin arasındaki uçurum her gün artıyor!

@milligazetecom “Polislerin sesini duyun” manşetiyle çıkmış! Polis intiharlarında büyük artışlar var! Suç işleyen herkes cezaevine girecek manşeti var! Kadın, çocuk ve sağlıkçılara yapılan şiddetlerde ağır cezalandırmalar geliyor!

@Gazete_Yenicag Ukrayna’da siren sesleri durmadı, Putin katliamlarına devam ediyor! Korkunç katliamlara imza atılıyor! Bir kısım insan bunları görmezden geliyor! Bu zulme karşı çıkıyoruz!

@yeniyasamgazete Mahsa Amini protestoları devam ediyor İran’da. Zorla kadınların başlarını örtmesini kabul etmiyoruz ve karşı çıkıyoruz!

Levent Göktaş yakalandı Bulgaristan’da bu konunun üstü kapatılmaya çalışılıyor! Necip Hablemitoğlu cinayeti’ni Fetö diyerek kapatmaya çalışıyor, Levent Göktaş ergenekon davalarında yargılanmış biri, nerede bir mesele olsa Fetö deyip duruyorlar!

@KararHaber “Memleketine dönemeyen öğrenciye memleket bileti” manşetiyle çıkmış! Başörtüsü çözüm aşamasına gelmişken iptal edemesin!

@dirilispostasi bakalım iktidarı koruyan hangi haberleri yapmış? Mehmet Ali Çelebi’yi eleştiren gazetecileri hedefe koymuş!

@yeniasya “Hasta tutukluların hepsini bırakın” manşetiyle çıkmış!

@korkusuzgazete Mehmet Ali Çelebi için Evliya Çelebi demişler! Evliya Çelebi dünyayı Mehmet Ali Çelebi de partileri geziyor! Başka partilere geçeceğini de tahmin ediyorum! Tahmin edin bundan sonraki partisi neresi olur?

@bizimyaka bakalım iktidarı destekleyen hangi haberi yapmış? @kou92official ‘de birçok ihlal iddiası dönüyor!

Yorumlar