14 Ocak 2022

Kemal Kurkut hayatını kaybetti, ailesine bir kuruş bile verilmedi 256 Bin TL tazminat verildi İstinaf tarafından reddedildi. Kemal Kurkut için kimse zerre miktar hesap vermiyorsa maalesef Kürt sorunu bitmez! Kabul edilecek bir durum değil!

Programı izleyen arkadaşlarımız yorumları ile desteklerse interaktif bir program izleriz. Yorumlarınızı bekliyoruz!

Ortada bir sorun varsa görmezden gelemeyiz. Din özgürlüğü ve insan hakları sorunlarını ayrıntılı bir şekilde tartışmak gerekir. Kim olursa olsun bir insan intiharı seçiyorsa önemli bir protestosu var demektir bunu unutmamak gerekir!

Esed’in işkencecisi ceza almış. Şimdiki işkenceciler hukuk nasıl olsa gelmez diye düşünüyorlar ama bir gün hukuk gelir ve müebbet ceza alır işkenceciler bunu da kimse unutmasın!

Çin’de kış olimpiyatları yapılacak birçok ülke boykot etti! Bir çok ülkenin boykot ettiği Çin Kış Olimpiyatları konusunda neden bir boykot açıklaması yapılmıyor? Uygur Türkleri’ne yapılan soykırımı tasvip ediyorlar mı? Birçok ülke protestoya imza attı!

Batman’da bulunduğum müddetçe Batman gençlerinin işsizliğinden dolayı çok üzüldüm. Tekstil alanındaki gelişme çok önemli. Batman’lıların fahri vekil olduğunu biliyorum, Batman’lı kardeşlerimden hep iyilik, adalet, sevgi gördüm.

Irkçılık yapanlardan olamayız! Bizim kriterimiz insan hakları ve ırkçılığın karşısındayız. Kim düşmanlık üretirse onun karşısındayız!

DİAYDER hakkında herhangi bir hüküm yok! DİAYDER yetkilileri boş yere 7-8 aydır cezaevlerinde, boş boş yargısız infazlar yapılıyor!

MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt’a sorarım Tramvay Kafe meselesinden rahat mısın? Meclis’te, @kocaelibld önünde açıklama yaptım. Aydın Ünlü’ye kafenin tahsis edildiği ortada! Bu durumdan rahatsız değil misiniz?

Hepinize ÖFG TV Günün Manşetleri’nden iyi bir gün diliyorum. Hoşçakalın.

Yorumlar