22 Haziran 2022

@gazetesozcu “Kendilerine olunca 40 bin liracık çalışan ve emekliye gelince minnacık” manşetiyle çıkmış, @RTErdogan ‘ın kendine yaptığı %40’lık zammı eleştirmiş!

@BirGun_Gazetesi Basına sansür teklifi derhal geri çekilsin! Medya mensupları bugün 13.00’da Meclis’in önüne gelecek! Dün Van’daki polislerin gözaltına alırken havaya ateş açması olayını öğrendik, ben hem @TBMMGenelKurulu ‘nda gündem ettim yalanlandı!

Van’da yapılan terördü, havaya ateş açmak, halkı korkutmak terördü! Böyle bir haberi yasa çıktıktan sonra yaparsanız direkt cezaevini boylayabilirsiniz çünkü var olan bir durumu trolleri ile gerçek dışı göstermeye çalışan bir iktidar var!

Troller tweet başına ücret alıyor, 24 saat çalışıyorlar, büyük gayret sarf ediyorlar ama güneş balçıkla sıvanmaz! Attığınız çamurlar tutacak zannetmeyin! Çamur atarak gerçekleri örtbas edemezsiniz! Halk bizi çok iyi tanıyor!

Ahsen TV’nin muhabiri röportaj yaparken dayak yemiş, gazetecilik yaparken yapılan saldırıyı kabul etmiyorum! Biz hak cenahında duruyoruz, siz zulüm, çıkar, yardakçılık cenahında duruyorsunuz! Troll işlerinden çok fazla netice alamazsınız, gerçek işe geçin!

@Gazete_Yenicag “Durmak yok zamma devam” manşetiyle çıkmış! Elektriğe %30’luk yeni bir zam yapma kararı almışlar! İstanbul’da 210 gram ekmek 5 TL oldu, zam duracak mı? Fırıncılar; burada durmaz 6-7 TL olur!

Kocaeli’de 200 gram ekmek 4 TL un çuvalının 550 TL olduğu yerde ne alan ne satan maalesef ki iktidar suçlu!

@yenisafak “Bu kararı kabul etmiyoruz.” demiş! Bu yargıyı bu kadar adaletsiz, şüpheli işlemler yapan hale getiren kim? İktidarınız! Cemal Kaşıkçı davasında şerh düşen hakim sürüldükten sonra istifa ediyor! Bu hale sen getirdin! #PınarGultekinİcinAdalet

@KararHaber@TC_icisleri Bakan Yardımcısı “122 bin Suriyeli yok, bulamadık.” diyor! Plansız, programsız Suriyeli kabulü hem saçmalıklara hem toplumda infiale, nefrete yol açıyor ve nefret saldırılarına yol açıyor! Biz de bunlara karşı durmaya çalışıyoruz!

Toplum Pınar Gültekin kararını kabul etmiyor! Pınar Gültekin korkunç bir şekilde öldürüldü, katil ancak 23 yıl ceza aldı! Haksız tahrik nedenini gerekçeli kararda göreceğiz! #PınarGultekinİcinAdalet

@AydinlikGazete Seçim Mayıs’ta olabilir deniliyor! Önümüzdeki sene 22 Nisan’da bayram olacak, mayısta seçim olma ihtimali çok yüksek, ben de seçimin mayısta olacağını tahmin ediyorum! Erken seçim görmüyorum!

@yeniasya Sürgün edilen ve istifa eden hakimi manşete almış! Sürgünler, erken emeklilikler! Memleketin hali bu, coğrafi güvenceyi hakimlere getireceğiz dediler ama getirmediler! Hakimi İstanbul’dan Maraş’a sürüldü!

@yeniakit Kavala kararını veren hakim kendi isteği ile gitmiş ama Cemal Kaşıkçı kararını veren hakim sürgün edildi buna ne diyeceksin? Ekmek 5 TL olacak haberlerine yalanlama! Ekmek İstanbul’da bazı ilçelerde 5 TL oldu!

@korkusuzgazete “Yandık, Bittik, Kül oldu! Bıçak kemiği geçti” manşetiyle çıktı! Elektriğe % 30 zam. Benzin ve Mazot 40 TL’ye çıkacak! 30 psikolojik sınır diyorduk!$ 25TL olacak. 5 TL’ye çıkan ekmek 7 TL’ye çıkacak! @yeniakit@korkusuzgazete ‘ye bir bak!

Körfez ve Derince’deki sel felaketinden dolayı bende tweet attım. Bu ne rezalettir dedim! Altyapı neden yapılmadı dedim! Gönderdiğimiz haberler yerel gazetelerde yer almıyor! Gazeteciliği doğru dürüst yapın!

@yeniyasamgazete çok önemli haberleri ile dikkat çekiyor! Van’da yaşanan olayda bir kişi gözaltına alınmak istendi, 100’e yakın özel hareket polisi geldi! Yüzlerce kurşun sıkıldı, bu kişi götürüldü o görüntüler 1990’lardaki Cizre görüntüsünü hatırlattı!

Devlet güç gösterisi yapan, millette ezilmesi gereken kişiler olarak görülüyor! Canımız artık yanmasın, biz bunları söyledik! Olayı araştırdık abartılı bir güç gösterisi var! Troller harekete geçti ve trolcülük yaparak gerçekleri örtbas etmeye çalışıyorlar.

Yorumlar