24 Kasım 2021

2023 Haziran’dan önce erken seçim olur! Benim tahminim Ekim 2022 bu da Cumhur- Zulüm İttifakı’nın en çok gidebileceği süre! Bu ittifaktan kurtulmak için çok fazla zamanımız yok! Bir an evvel seçim olması lazım!

Bu ülkede kin nefret üretmek zorunda değiliz. Başörtüsü yasakları vardı, ben başörtüsü yasaklarına karşı çok büyük mücadele sergiledim. Helalleşmek diyen bir insana @kilicdarogluk “Ben hakkımı helal etmem.” demek doğru değil. Biz de başörtüsü mağduruyuz!

Annem, eşim, kız kardeşim, kızım başörtüsü mağduriyeti yaşadı. Kin, nefret ve öfke ile hareket edemeyiz. Benim derdim siyasetçi olarak ‘kayıkçı’ kavgası değil. Ben insan hakları savunucusuyum, gururla bunu söylüyorum!

Küçük kızımız #müslüme ‘nin dedesi tutuklanmış. Hukuki araştırma sonuna kadar yapılmalı!

TL’deki değer kaybı devam ediyor, 83 milyon çaresizlik içinde şaşkın! Bir günde 10.80’lerden şu anda 13.00’leri buldu. 11’den 13’e geçtiğini göremedik. Böyle saçmalık olur mu? Böyle kötü iktidar olabilir mi?

Dış güçlerin zamanından beri uydurma bir laf olduğunu biliyoruz! Komplo teorileri ile hareket etmeyin! Demokrasiyi anlayın, sorunları araştırıp bilmeye ve gidermeye çalışın! Bırakın komplo teorilerini! İnsan hakları sorunlarını ele alalım!

“Faizi indirmek lazım.” diyor. Bu kadar hırsızlık, yolsuzluk ayetlerde var mı? Faiz kötü yönetimin sonucu!

128 Milyar Dolar ne oldu? Doların yükselmesinin önlenmesi için ucuzdan satıldı ve buralara kadar geldik!

Tarım Kredi Marketleri var iktidarın öve öve bitiremediği. Ankara’daki marketinde un, yağ ve şeker 1’er paket ile sınırlandırıldı! Paramızla bile alamayacağız artık!

Bulgaristan’da otobüs faciası 46 ölü! Burada mutlaka alınmayan önlemler var. Birtakım hatalar vardır! Çoğu kaza değil cinayet! 46 kişi canını vermiş, otobüs yanmış ve insanlar yanarak ölmüş. Korkunç bir ölüm.

Bütçe görüşmelerinde @suleymansoylu MHP’liler çok destek verdiler. AKP-MHP Cumhur-Zulüm ittifakı! Bunun adı budur! Suçlara ve günahlara MHP’de ortaklık ediyor!

Bizim eksenimiz insan hakları ekseni. İnsan hakkı ihlallerine karşı çıkmak çok önemli! Bizim için insan hakları ve vicdan mesele.

83 Milyon’un cebindeki para saat saat buharlaştı! Olacak şey değil!

Türkiye Dünyanın en riskli 3 ülkesinden biri oldu! Borç faizi patlamış en riskli 3 ülkeden biriyiz!!!

Başak Cengiz’ e yapılan cinayet çok korkunç bir cinayet!

Hiç kimseye hakaret ve küfür etmeyiz! Biz kimseye hakaret etmeyiz! Bizim yolumuz hukuk yoludur. Hakaret, iftira etmeyiz! Biz kim ne derse desin doğruları söylemeye devam edeceğiz! İnsan hakları ekseninde duralım!!!

Halkı koyun gibi sananlar masallar anlatıyor halka! Herkes neyin ne olduğunu görüyor! Halk neyin ne olduğunu görüyor! Komplo teorileri icat edilerek bir yere varılmaz!

Biz tüm hukuksuzluklara rağmen TBMM’ye döndük, yolumuza devam ediyoruz!!!

Bugün #ÖğretmenlerGünü. Tüm öğretmenlerimizin #ÖğretmenlerGünü kutlu olsun! Öğretmenlik çok kutsal bir meslek.

Açık cezaevlerindeki mahpusların izni 6 ay daha uzadı. Adil Yaşam Derneği Derneği Başkanı @halukbaskan1 ile geçen hafta ÖFG TV programı yaptık ve sonunda başardık! Biz af ile edilmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Memlekete cezaevi değil fabrika yapılmalı!!!

10 günde % 35 devalüasyon! Son 1 ayda % 50 devalüasyon var! Memleketin başına bela oldunuz! Ekmek 4 TL’ye çıkacak! 2.5 TL şu an. TL eriyor. Yandaş gazeteler grafikleri aşağı çiziyor! Grafikler pik yapmış!!!

Dolar nerede duracak? 20 TL’de mi duracak? Bu iktidar gitmediği sürece yerinde durmayacağı belli! Bunu görmek için ekonomist olmaya gerek yok!!!

Dün gece Evrensel Kocaeli Muhabiri Gözde hanım gözaltına alındı ve diğer gözaltına alınanlar oldu. “İktidarın uygulamaları yanlış” diye Derince’de insanlarımız çıkıp: “Nedir bu hal?” dediler ama hemen gözaltına alındılar ve mağdur edildiler!!!

#hükümetistifa sözleri dün akşam çokça kullanıldı. Yoksulluk kamburu indirdi! Öfke eyleme dönüştü! Büyük illerde vatandaşlar #hükümetistifa dediler!!!

@emrullahrojger Şanlıurfa @MAturkce muhabiri@senyasarailesi ailesini haber yaptığı için tutuklandı ve dosyasına gizlilik kararı verildi!

Esnafı da terörist ilan ettiler. Patates ve domates satanlar terörist ilan edildi!!!

24 saatte TL %10’un üzerinde değer kaybetti! Çok korkunç! İktidardakiler halka masal anlatıyorlar! Lale Devri’ndeki hal!!!

“Ekmek bulamıyorsanız pasta yiyin.” derler. Kraliçe ve krallar bunu söyler!!!

@ttborgtr ‘nin İstanbul’dan Ankara’ya yürüyüşü var. Bir hekim olarak bu yürüyüşlerini destekliyorum!

İktidarın ekonomik politikaları ile dolar daha da yükselebilir!

Yorumlar