26 Kasım 2021

Türkiye’de bugün gazeteler ne diyor bakalım!

Metro Eşkiyasının 30 cm’lik bıçakla yolcuları tehdit eden Emrah Yılmaz tutuklandı

Gerçek bilim insanları üniversiteden uzaklaştırılırsa ortalık sahtekarlara kalır! @barisakademik

Kadına yönelik şiddetin son 10 yılda %25 arttığını biliyoruz!

#müslüme ‘nin babası tutuklanan dede çıktı. Maalesef sapık insanlar var! Müdahale edilmedikçe en sonunda masum yavruların canına kıyarak ırzına geçerek böyle korkunç mahlukatlar var!

15 Temmuz’u BAE’ye bağlayan iktidar şimdi onunla kucaklaşıyor. İktidarın ne kadar samimiyetsiz, yalancı, iftiracı olduğunu buralardan anlayabilirsiniz. Bize ve KHK’lılara yapılanlardan anlamıyorsanız bu U dönüşü ile anlayabilirsiniz!

İstanbul’da onlarca kişi gözaltına alınmış durumda. Bu insanlar geçinemiyoruz diyorlar. Bu ülkede geçinemiyoruz demek suç mu? AKP’li vekiller millete kuru soğan yediriyorlar ama kendileri gayet rahat bir hayat yaşıyorlar.

#GencoErkal ‘ın mahkemede olması Türkiye için utanç vesikasıdır!

Kadına yönelik şiddete karşı eylemlerde kadınlar müdahaleye uğradı!

Hükümet vatandaşın nabzını tutacakmış! İktidar AKP-MHP Cumhur-Zulüm ittifakı en önemli sorun nedir diye vatandaşa soracakmış. Vatandaşa sormana gerek yok en büyük sorun ekonomi, enflasyon, hayat pahalılığı, işsizlik!

#Galatasaray için oldukça iyi bir skor #GSvOM 4-2.

Dövizin artışı ile petrol artıyor ve halk büyük mağduriyet yaşıyor. Döviz yükseldiği için ihracat artabiliyor!

İktidar #Turkovac için adım atıldığını söyledi. Etkinlik düzeyi belli değil. Biontech ve Sinovac farkını iyi biliyoruz, insanlar buna nasıl güvenebilir? Yerli malı ile Alman malı arasındaki farkı çok iyi biliyoruz!

Ayçiçek yağının fiyatı 11 ayda 35 TL arttı. Mutfak tüpüne 1 ayda 4 kez zam geldi. Ekim’de 150 TL olan tüp Kasım’da 200 TL. Ben en son aldığımda 165 TL’ydi. Faiz sebep ısrarı ile hatalı politikalar milli parayı en düşük seviyesine düşürdü!

Marketlerde her gıda ürününde etiket fırladı!

SMA Hastası çocuklar için evlilik öncesi tarama kararı alınmış @saglikbakanligi tarafından. SMA Hastası ailelere tekrar duyuralım; Zolgensma isimli etkili olan ilaçla ilgili @saglikbakanligi firma ile görüşme yapacağı söyledi!

Ekim-Kasım 2022’de seçim yapılabilir. Cumhur-Zulüm İttifakı yürümüyor!

EPDK: “Bugün zam yok merak etmeyin.” diye açıklama yapıyor!

MGK’da konu ekonomiymiş, zaten başka ne olabilir!

Çin Devleti Doğu Türkistan’da Uygur Türkleri’ne her türlü zulmü yapıyor! “Biz Ruslar ve Çin’lilerle beraberiz.” diyen bir iktidar var!

AİHM’in 427 Hakim ve savcı için 5000€ verdiği ihlal kararı sonrası hükümeti 30 Milyon TL para cezası ödemeye mahkum etti! AİHMHukuka DönDedi

Meclis’teki vekillerin 3/4’ü işçi çalıştırıyor haberleri var. Ben işveren değilim. İşverinlerin çoğu iktidar partisinde!

Ekonomiyi siz batırdınız! Neyini konuşacaksınız?

Nitelikli bir araştırmacı ve eski asker Metin Gürcan @Metin4020 casusluk suçlaması ile gözaltına alınmış. Nitelikli bir kişinin üzücü iddialar ile gözaltına alınması çok üzücü! Bir mafya devletine doğru gidiyoruz maalesef polis devletini aştık!

Kocaeli’nde partimize yönelik gözaltılar oldu. @KocaeliEmniyeti arkadaşlarımızı serbest bırak!

Her gün üzücü haberler vermekten bıktık!

Erken seçim çağrılarımıza kulakların tıkayan, sokakta ‘Açız’ diyenleri toplayan bir iktidar var ve bu insanlar hemen gözaltına alınıyor. 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddet eylemlerinde yurdun dört bir yanında kadınlarımız ayaktaydı.

İnsan hakları perspektifinden uzaklaşan siyasileri taktirinize sunuyorum!

Kadına yönelik şiddet gününde kadına yönelik şiddet devam etti maalesef !

Hakta, hukukta durursanız her zaman haklı çıkarsınız!

Yorumlar