23 Eylül 2022

İlk gazetemiz @yeniyasamgazete . Musa Anter davası düşürüldü! Türkiye şartlarında bekleyeceğimiz bir olay ama biz yine inanamamaya, alışmamaya, kabul etmeye devam edeceğiz! Jitem tetikçileri tarafından katledildi! Davanın neden düşürüldüğü ortada!

Musa Anter davasının takipçisi olacağız! Cinayetin peşinde olacağız! Yargı bağımsızlığını kaybetmiş yargı kurumları tarafından üstü örtülen cinayetin ortaya çıkması için önemli gayret sarf edeceğiz!

@gazetesozcu “Buna Bakan yok mu?” 5 yıllık dönemde muhalefetin verdiği soru önergelerinden toplamda 32 bin cevap verilmiş, %50 cevaplanmış! Benim verdiğim soru önergelerine süresi geçtikten sonra da verilen cevapların ortalaması %24!

Benim önergelerime önce @MustafaSentop engelliyor, sonrasında bakanlıklara gidebilirse gidiyor! 5 bine yakın soru önergesi verdim, Meclis’te en çok soru önergesi veren milletvekilleri arasındayım ve cevap vermemek için gayret sarf ediyorlar!

@BirGun_Gazetesi “Ucube model tepetaklak” manşetiyle çıkmış. #MerkezBankası faiz indirdi #Dolar yine fırladı! Rezervler -52 Milyar $! Devlet batmış, sürekli borç almakla, dolar bozdurmakla uğraşan bir iktidarla karşı karşıyayız! İflas etmiş bir tüccar!

@evrenselgzt “Evrensel Susmaz” susmaması yönünde baskımızı yapıyoruz! “Borsada soygun faizde vurgun” manşetiyle çıkmış!

@milligazetecom Bankalar korkunç kar ediyorlar! Paradan para kazanıyorlar, iktidar faizciyi zengin ediyor utanmadan “Nass var” diyorlar, yaptığın politikalarla faizciler bayram ediyor! %12 ile borç alıp %30’larla kredi veriyorlar! Hiç utanmıyor musunuz?

#Dolar rekor kırmaya devam ediyor! Erdoğan’a oy vereceğiz diyenler kalksınlar şu tablo karşısında konuşsunlar! Haram gücümüz yok helal dilimiz var! Bizim işimiz konuşmak! Allah harama bulaştırmasın!

@KararHaber “Bir Başarı Öyküsü” manşetiyle çıktı! Her geçen saniye cebinizdeki para buharlaşıyor! Faizi düşürüp bankalar köşeyi dönüyor! #IranProtests halk sokağa döküldü tepkilerini gösteriyorlar! 21. Y.Y.’da insanlara yapılan baskıyla devlet yönetilmez!

Bir KHK’lı .@Halkbank ‘a TOKİ için para yatırmak isteyince reddedildi! KHK zulmünü ne zaman bitireceksiniz? @RTErdogan Tam bir sivil ölüm haline getirdiğiniz KHK zulmü ne zaman bitecek? Memleketin en büyük problemleri Kürt meselesi ve KHK meselesi!

@korkusuzgazete “Faizleri indireceğinize etiketleri indirin” manşetiyle çıkmış! Kadına yönelik şiddet herkesin gündeminde olmalı!

MHP’nin rüşvet davasında 3. dava görüldü manşetiyle çıkmış @Kocaeligzt ! İzzet Erdem:”Video kanıt sayılmasın” demiş! Aydın Ünlü eski İl Başkanı Tramvay Kafe meselesi var! @saffetsancakli ve oğlunun adı Thodex ile ilişkileri konuşuluyor!

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Ersin Kurt’un @gungorarslan41 ‘in öldürülme davasında yargılanıyor! Bana uyduruk ceza veren Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesi MHP’liler hakkında karar vermemiş! Sayın Başkan Muhittin Paça bize uyduruk ceza vermiştin nerelerdesin?

@suleymansoylu bana hakaretler etmişti, davaya bakan hakim karar vermiyor! Kocaeli’de bana uyduruk ceza verenler MHP’lilerin dosyasında karar veremiyor! MHP Eski İl Başkanı Aydın Ünlü’nün poşetin içinde alınan verilenler ortada! Ne zaman karar vereceksin?

@demokrtkocaeli “Oy kullanmadılar madde yine geçmedi” manşetiyle çıkmış! Fethiye caddesi çalımşaları bitmedi, kiralık araçlar diğer tarafta! İzmit halkına hizmet edecek misiniz? İzmit halkını mağdur etmeyin! @fatmakaplan ve @izmitbelediye meclis üyeleri!

Yorumlar