27 Eylül 2022

İlk gazetemiz @yeniyasamgazete “Jin Jiyan Azadi” “Sihirli Formül” manşetiyle çıkmış! Kadın özgürlüğü çok önemli, “Kadın, Özgürlük ve Yaşam” demektir ve tüm dünyaya yayılmış durumda!

@gazetesozcu Kamuda tasarruf önemli ama kamu görevlilerinin, bakanların inanılmaz derecede israf içinde olduklarını görüyoruz! Kışın kombi derecesini düşürün, yazın yükseltin derken buna katılıyorum. Hepimizin idareli yaşam sürmesi gerekiyor!

@evrenselgzt Sendika hakkı için dayanışma manşetiyle çıkmış! Marlboro işçilerinin yanındayız! Özel okul şikayetleri katlandı!

Kardan zararı değil zarardan karı düşünür hale geldik! KKM ile korkunç bir şekilde rantiyeye para aktarılırken “Büyümeyi ve istihdamı koruduk” manşetiyle çıkmış @yenisafak birazcık yüzünüz kızarsın! Hiç utanmadan bununla övünüyorsunuz!

@KararHaber Aşırı sağın yükselmesi 3. dünya savaşı demek! Fanatizm ve taraftarlıkla hareket eden bir anlayıştır aşırı sağ bu da dünyayı savaşa sürükleme ihtimali yüksektir! Birçok ülkede aşırı sağın yükselmesi tehlikeli!

@aksam KYK’da kalan öğrencilerle ilgili basın toplantımda ve soru önergelerimle bahsetmiştim. İktidarın yemek ücretlerini 25 TL’den 60 TL’ye çıkarıldığını söylüyor!

@dirilispostasi “Hasat vakti” manşetiyle çıkmış! Çiftçinin faturasının ötelendiği haberi var!

@AydinlikGazete CIA’in @sedat_peker ‘in ABD’ye götürüleceğini iddia ediyor! @sedat_peker ‘in sözlerini yalanlayan bir yetkili çıkmıyor! Onun sözlerinin yalan olduğunu söyleyin, söyleyemiyorsunuz!

#Dolar her gün yükseliyor! Açlık sınırı 7667 TL’ye çıktı, asgari ücret 5500 TL ve insanlar eziliyor! @yeniasya

@yeniakit@ekrem_imamoglu ‘nun Bizansı diriltme planı manşetiyle çıkmış! Allah size akıl fikir versin!

@korkusuzgazete açlık sınırını manşete taşımış! Eylül’de 385 TL daha artmış!

@Kocaeligzt Yüzlerce öğrenci okula gitmekte zorluk çekiyor! Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün adım atması gerekiyor! @tcmeb@kocaelivaliligi@SeddarYavuz

Yorumlar