28 Eylül 2022

İlk gazetemiz @gazetesozcu . “Erdoğan pazara çıksın gerçekleri görsün” manşetiyle çıkmış! Trafikte bir sürü araç var deniliyor ama vatandaşın alım gücünü başka ölçülerde değerlendirmek gerekiyor!

@BirGun_Gazetesi “Mersin Polisevi” saldırısını manşete almış. Kan, gözyaşı ile bir yere varamayacağımızı söylüyoruz. Meselenin çözümü için radikal ve derin önlemler almak gerekiyor. Meselenin kökenine inmek ve Kürt meselesinde adımların atılması gerekiyor

Bu olayların arkasında neler var onların araştırılması gerekiyor! 7 Haziran 1 Kasım arasında kaos yaşanmıştı bu da iktidara yaramıştı. Yine aynı hadise yaşanabilir! Seçime doğru Kürt meselesinde iktidarın rant elde etmek istediğini söylüyorduk! #Mersin

Silaha karşı olan bir insanım! Silaha karşı olduğum, barış dediğim için başıma gelmeyen kalmadı ama en zor olanı söylemeye devam edeceğiz! Barış, insan hakları, gerçekçi çözüm demeye devam edeceğiz! Boş laflarla bu iş olmaz!

@evrenselgzt Etlik Şehir Hastanesi bugün açılıyor uğruna birçok hastane kapanıyor! Kocaeli Şehir Hastanesi de açılamıyor! Ankara’da zor bela açılıyor başka hastaneler kapattılar, bazı hastanelerin kapısına kilit vuruldu. Her semte bir hastane olması lazım

1 şehir hastanesi yerine 25 semt hastanesi yapılabilir. İnsanlar çok daha kolay bir şekilde hastanelere müracaat edebilir. Şehir hastanelerinde büyük rant dönüyor! İlla dev hastaneler yapacak oradan birilerine rant aktaracak başka bildikleri yok!

@KararHaber Faizi düşür enflasyon düşer diyorlar öyle bir şey yok! Kur yükseldi, Dolar yükseliyor. FED’in faiz artışı sonrası petrol fiyatları düşüyor batının hamlesi sonuç veriyor Türkiye’nin hamlesi büyük zarar veriyor!Petrol 122’den 83 dolara düştü!

Yukarı Değirmendere’de oturan 42 yaşındaki Sercan Kazma iş yerinde geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti! Koceali’de kaçıncı iş cinayeti? İnanılmaz iş cinayetlerine sahne oluyor! Sn. @ilyasseker41 ne diyorsun bu işe?

Ulusal medyada dün açıkladığımız OHAL’in 4.5. ve 6. Yılı Toplumsal Maliyetler Raporunu görmemiz gerekiyordu! Türkiye’nin son 6 yılında en derin araştırması yapılan raporda iktidar ve muhalefet kanalları sessiz kalıyor! Neden sessiz kalıyorsunuz?

Son 6 yılda OHAL dolayısıyla KHK’lılara, Kürtlere, LGBTİ+ bireylere her türlü haksızlık yapıldı! Nasıl olsa OHAL anayasal sistem haline getirildi. Anayasal rejim ayaklar altına alınıp KHK rejimi kuruldu! Son derece vahim bir tablo oluştu!

Yorumlar