30 Eylül 2022

İlk gazetemiz @gazetesozcu ; “Ele Verir Talkımı Kendi Yutar Salkımı” manşetiyle çıkmış! İktidar tasarrufu kendisi yapmıyor!Saray günde 10 Milyon TL harcarken Konya Akşehir’de Yakup Ali Çetin %98 engelli bu çocuğun ailesine engelli yakını aylığı verilmiyor!

@TCKonyaValiligi ve @TC_Aksehir_Kym ‘nın yüzü kızarmıyor! @tcailesosyal@deryayanikashb sen neredesin? %98 engelli Yakup Ali Çetin’e neden engelli bakım aylığı vermiyorsunuz?

@BirGun_Gazetesi yandaş medya emirleri yerine getirmekle meşgul! Onların hali bu! Onlar için kelime sarf etmeye bile gerek yok!

@evrenselgzt “Nefessiz bırakanlar kendini sorgulasın” manşetiyle çıkmış! Memleketi mahvettiniz; insan hakları, ekonomi açısından mahvettiniz! OHAL’in 4.5. ve 6. Yıl Raporunda her şey ortada! Memleketi doğru düzgün yönet insanlar yurt dışına gitmesin!

@milligazetecom üretici perişan durumda! %12 ile borç alıp %40 ile borç veren bankalar kazanıyor! Başka kimse kazanmıyor! Üreticilerin belini büküyor faizler, artan girdi maliyetlerin üzerine krediler de üreticilerin belini büküyor!

@Gazete_Yenicag inanılmaz bir usulsüzlük var! Sayıştay raporlarına ayrıntılı bir şekilde eğileceğiz! Kocaeli Şehir Hastanesi tramvay ihalesi var! Tam bir yılan hikayesine döndü! Sayıştay raporlarında ihalenin usulsüz olduğuna dair önemli ifadeler var!

Her sene Sayıştay raporları rezaleti gösteriyor! Biz bu raporların üzerine gideceğiz! Denetleme Kurulu Sayıştay’ın raporlarında hukuksuz uygulamaları göz önünde!

@milligazetecom@deryayanikashb @TC_Aksehir_Kym ne bu rezillik dedim Sayıştay raporundan sonucu çıktı! @TC_Aksehir_Kym ‘de ne işler dönüyor? @tcailesosyal bakanlık özel bankalardan alınan promosyonu yemek, konaklama işleri için harcamışlar!Tam hırsızlık!

En zor durumda olan insanlarımız engelliler. Bu adamlar hakkını göbek şişirmek için kullanmışlar! Utanın. Allah’tan korkun diyeceğim Allah kitap tanımazsınız! @tcailesosyal

@diyanetbasin sözleşme yapmadan alım işleri gerçekleştirmiş! “Sen bizi gör biz seni gördük!” mantığı var! @gencliksporbak AOÇ arazisini bir futbol kulübüne vermiş onlar da alanda düğün yapıyorlarmış! Ne hesap ne kitap var! #sayıstay

@Gazete_Yenicag@Hacettepe1967 ‘de mevzuata aykırı gelirler bütçeye aktarılmış! Bu kimin cebine gitti? Bu haberi ayrıntısıyla basın toplantımızda da @TBMMGenelKurulu ‘nda da kullanacağım! Ayrıntılı bir Sayıştay araştırması yapacağız!

@KararHaber Memleket satılıyor! Sayıştay raporunu manşete almış. “Bağış Aldım Makbuz Yok İhalede Kayıt Yok” Hal bu! AK Parti ve MHP seçmenine sesleniyorum; bilin ki bunlar kirli bir Cumhur-Zulüm İttifakı! Her şey bilgili belgeli!

AK Partili seçmenler, MHP’li seçmenler yol yakınken gelin şu kirli Cumhur- Zulüm İttifakından vazgeçin!

@dirilispostasi “Faiz En Büyük Düşman” manşetiyle çıkmış! Şu anda Merkez Bankası en düşük faizle bankalara para veriyor onlar da %40 ile millete kredi veriyor! KKM ile faizcilerin mevduatları korunuyor buna bir şey demeyecek misin? Utan ya!

@dirilispostasi İsrail konusunda Erdoğan nereye eğilirse sen de oraya eğiliyorsun! Utan biraz yüzün kızarsın!

@AydinlikGazete arıcılar dolandırılmış! Siirt’li, Diyarbakır’lı üreticiler dolandırılmış. Kirli Cumhur-Zulüm İttifakı’nı siz destekliyorsunuz, bu haydutlukları bu görevliler yapıyor!

@yeniasya “Tasarruf Saray’dan başlasın” demiş! Yeni Asya’da Sayıştay raporunu almış! Bu skandalları gazeteler gündem etmiş! @tcbestepe cevap versin!

Bakalım yandaş @yeniakit Sayıştay raporunu görmüş mü? Nerde! Bir Sayıştay raporu var görmüyor musun? Yüzünüz kızarsın!

@AGOSgazetesi “Maşalyan Okullar İçin Himaye Modeli Önerdi” manşetiyle çıkmış!

@korkusuzgazete “Batsın Bu Dünya” manşetiyle çıkmış! Akaryakıta indirim beklenirken bindirim gelmiş! Brent petrol 83 $’a düşmüş, 120$’dan 83$’a düştü düşüş çok az oldu! Zam üstüne zam geliyor! Motorine ve benzine zam yolda! Şu hale bakın!

@demokrtkocaeli “Metro’da Işık Göründü” manşeti var! Gebze OSB-Darıca Metro hattı çok gecikmişti! Umarım bir an evvel biter! İnsanlar çok sıkıntı çektiler! Çok yoğun bir şekilde bu konuyu gündeme getirdik!

Yorumlar