4 Ekim 2022

@gazetesozcu “İstedikleri Şarkıyı Söylemedikleri İçin Sanatçıyı Öldürdüler” manşetiyle çıkmış! Korkunç bir olay #OnurŞener‘in gırtlağını keserek öldürüyorlar! Bu sıradan bir olay değil, toplumdaki magandalığı gösteren bir olay!

İktidara yakın insanlar iktidarın önemli organlarında görev alıyor! Dün Hakim Terzan Tüzün eşini öldürüp intihar etti, HSK önce başsağlığı yayınladı sonra geri aldı! İktidar memleketi magandalığa teslim etti! Bunlar sıradan hadiseler değil!

İktidar katilleri affederken sosyal medyaya hapis cezası getirecek! Sosyal medya yasası geliyor bu yasaya göre; iktidarın: “Bu haber yanlıştır.” dediği haberi yapanlar cezalandırılacaklar!

İktidar sosyal medya yasası ile sansür getirmeye çalışıyor ama dün gece @TikTokTurkey ‘da Somalili Mohamed Abdullahi’nin basın açıklamasında vatandaşı uzaklaştıran videoyu @TikTokTurkey engelledi! Bunu neden yapıyorsun? Sen iktidardan daha mı sansürcüsün?

Hem sosyal medya yayıncılığı yapıyorsun hem bir siyasetçinin videosunu engelliyorsun! Derhal bu yanlıştan dönmeni istiyorum! Her türlü yanlış video yer alabiliyor fakat bakıyorsunuz gelinen noktada bizim videolar kaldırılıyor! @TikTokTurkey

@BirGun_Gazetesi “Nefret, ölüm acı” manşetiyle çıkmış! Bu ortamı kurutmalıyız diyor! #OnurŞener olayı korkunç bir olay!

@evrenselgzt “Tek Ses Yasasına Hayır” manşetiyle çıkmış! @evrenselgzt ve @yeniasya ‘ya yapılan @basinilankurumu ‘nun uyguladığı haksızlıklar ortada!

@milligazetecom “Et, Süt Yumurta” manşetiyle çıkmış! Yakın zaman içinde 75 kuruştan satılan yumurta 2 TL’nin üzerine çıkmış! Et ve süt piyasasında kriz ortada! Önümüzdeki haftalarda ÖFG TV programımızda biz de bir konuk alacağız bu konuyla ilgili!

Bakalım @yenisafak iktidarı güzelleyen hangi manşetler atmış! “Son Mermiyi Ekonomimize Sıktılar” manşetiyle çıkmış! Bırakın halkı kandırmayı, beceremediniz, ekonomiyi mahvettiniz! Sonra da “Vatan hainleri, dış güçler” diyorsunuz! Bırakın bu işleri!

@suleymansoylu Mersin eylemini Dilşah Ercan’ın yaptığını açıklamıştı. O da video yayınladı “Görevimin başındayım, eylemi ben yapmadım.” dedi. @suleymansoylu ‘nun yalancılığı dillere destan olmuş durumda! Hayatta bu kadar rahat söyleyebilen adam görmedim!

@KararHaber “Kendimize Savaş Açtık” manşetiyle çıkmış! Ülkedeki enflasyon ne Rusya’da ne Ukrayna’da var!

Bakalım @dirilispostasi iktidarı övmek için hangi manşeti atmış!”Milletten özür dile @kilicdarogluk ” manşetiyle çıkmış! İktidar şakşakçılığından başka şey yapmıyorsun @dirilispostasi , diriliş kelimesinin mimarı Sezai Karakoç’un kemiklerini sızlatıyorsun!

@AydinlikGazete Sn. @doguperincek iktidarı destekleyen sen değil misin? Öbür taraftan muhalefet yapıyormuş gibi yapıyorsun! “Ayakta Kalmakta Zorlanıyoruz” manşetiyle çıkmış!

@yeniasya “Cumhuriyeti Demokrasiyle Taçlandıracağız” manşetiyle çıkmış! Bizim 6’lı masadan pek fazla umudumuz yok!

@Dogruhaber “Filistin davasından vazgeçilmesin” manşetiyle çıkmış! İnsan haklarına uygun bir şekilde çözüm bulunması lazım! Gerçek enflasyon %185, TÜİK’e göre %83!

@Kocaeligzt “Aşiret Düğününde 11 Milyon 500 Bin TL Toplanmış” Gidip fakire vermiyorlar herkes gösteriş peşinde! Çocukları cep telefonundan bilgisayardan uzak tutmalıyız, çocuklar kitap okuyamıyor! Haftada bir kitap okuyan var mı?

Bakalım @bizimyaka@Akparti ‘nin hangi haberini yapmış! @ak_kocaeli İl Başkanı’nın haberini yapmış! Hiç toz kondurmuyor, yağlama, ballama, cilalama!

@mavikocaeli@tahirbuyukakin ‘ın sözlerini söylemiş! Ortada Tramvay Kafe var, @seskocaeli@gungorarslan41 var! Bunlarla ilgili bir açıklama yap! Thodex skandalı ortada! @saffetsancakli ‘nın reddettiği iddialar hala ortada!

Yorumlar