18 Ekim 2022

Amasra’da maden kazası oldu ve 41 kardeşimiz vefat etti iktidar kader anlayışı ile açıklamaya çalışıyor ama bu belli ki iş cinayeti! “Bu Fıtrat neden sadece Türkiye’de var” manşetiyle çıkmış @gazetesozcu Din apaçık gerçekleri görmemizi ister!

@BirGun_Gazetesi “İşçi göçükte para kasada” manşetiyle çıkmış! İş güvenliği ile ilgili eğitimlerde aksama var! Yatırımlar yeterli yapılmamış! 25 milyon ayrılmış 480 Bin TL’si harcanmış! Çalıp çırpmayla uğraşanların iş güvenliğine vakti olmuyor!

@evrenselgzt “Başka Ocaklar Sönmesin” manşetiyle çıkmış! Sayıştay’ın raporları ortada ama dinleyen yok!

@milligazetecom Bütçe açıklandı! @fuatoktay ‘ın açıklamasına göre 4 Trilyon TL gider 3 Trilyon Tl gelir! İlk baştan açığı kabulleniyorlar belki bunun 10 kat büyüyeceğini hepimiz çok iyi biliyoruz! Personel giderleri için 1 Trilyon TL!

@yenisafak “100. yıla yakışan bütçe” demiş ama açık veren bütçeye bunu söylüyor!

İkinci Soma olmasın manşetiyle çıkmış @KararHaber Akıllara Soma faciası geldi! Soma’da kimse ceza almadı bakalım Amasra’da ne olacak? Dini anlayışta hataları perde etme anlayışı çok yanlış!

@Aksam “24 ve 41’e İki Cümle Eklenecek” manşetiyle çıkmış! Bu teklif umarım mutabakat ile sonuçlanır ama araya aile ilgili hususları koymak muhalefet açısından itiraz edici husus olduğu için bunun anayasada yer alması zorlaşıyor, herkes vitrine oynuyor!

@yeniasya Merhum Mehmet Akif’in “Kadermiş öyle mi? Haşa bu söz doğru değil Belanı istedin Allah da verdi Doğrusu bu!” manşetiyle çıkmış! İlan ambargosu Hem @yeniasya ‘ya hem de @evrenselgzt ‘ye de devam ediyor!

@korkusuzgazete “Yaparsa AKP Yapar” manşetiyle çıkmış! Evine ayda 7300 TL girmiyorsa açsın, 25250 TL girmiyorsa yoksulsun!

Her gün cinnet geçiren insanları izliyoruz psikoloji ve psikiyatriye özel önem verilmesi gerekiyor! @saglikbakanligi

Soma’da gereken önlemler alınmadı Amasra’da da kader ile açıklanmaya çalışılıyor! İş cinayetlerinde alınmayan tedbirler, önlemler dikkat çekiyor! Önce tedbir sonra tevekkül ve teslimiyet yıllar önce Mehmet Akif’te söylemiş, dinin kader anlayışı bu!

Yorumlar