25 Ekim 2022

@gazetesozcu “Serok Erdoğan” manşetiyle çıkmış! Kürt meselesini anlamayan, anlamak istemeyen kafa yapılarının sorundan çözüm olduğunu herkes görecek! “Serok Ahmet” diyenler şimdi ne diyecek?

@gazetesozcu TBMM’de yarından itibaren bütçe görüşmelerine başlayacağız! Patronlara 373 Milyar TL, çiftçiye 54 Milyar TL verilecek! Rantiye üzerinden yürütülen bütçe anlayışı bu sene de devam edecek!

Elektrik şirketlerine göre cezaevleri ticarethane! Gariban mahpusun cebinden çalan anlayışı @Akparti@MHP_Bilgi Cumhur Zulüm İttifakı yürütüyor! Cezaevlerinde ticarethane fiyatlandırması üzerinden fatura ödeniyor!

Maden şirketinden pişkin “Pardon” diyor @BirGun_Gazetesi “Az Kalsın Sizi Zehirliyorduk” manşetiyle çıkmış!

@evrenselgzt@areluniv ‘nin üzerine inşaat yıkılmış! Doğru düzgün iş yapılmazsa böyle olur! Daha öncesinde de uyarılmış! En etkili denetim işçinin denetimidir!

@milligazetecom “Anayasa 24 değişecektir.” manşetiyle çıkmış! Başörtüsünün anayasal düzenlemesini ben destekliyorum! Anayasal değişiklik yapacaksın! Din ve vicdan özgürlüğü, Kürt, Alevi, LGBTİ+, azınlıklar meselesinde değişiklikler, düzenlemeler yap!

@yenisafak Korkunç işkencelerin yapıldığı Diyarbakır Cezaevi’ni manşete taşımış! Bu cezaevi lanet bir cezaeviydi! Çok kötü hatıraları vardı, müze yapılması kararını destekliyorum!

@KararHaber iyi bir gazetecilik yapmaya çalışıyor zor şartlarda! İlk 9 ayda 1938 hekim yurt dışına gitmiş! Parlak beyinler yurt dışına gidiyor! Tüm öğrenciler okula başlarken Almanca kursuna başlıyor! Ülkeyi bu kadar felaket bir hale getirdiniz @Akparti

@dirilispostasi madenlerde kazalar oldu reddettiniz, üstünü kapattınız şimdi gözden geçirecekmişsiniz geçmiş olsun! Sizin Soma’yı, Ermenek’i, Amasra’yı nasıl kapattığınızı bilmiyor muyuz?

@yeniasya “Açlık Sınırı 8 Bin TL’yi aşmış” asgari ücreti yükseltseniz işçi çalıştıran esnafın beli kırılacak! Berbat ettikleri ekonomiyi yamalı bohçaya yama yapmak suretiyle düzeltmeye çalışıyorlar! Otoriterleşmede üst sıralarda Türkiye!

İkinci el araç fiyatı düşüyor diyor @GunboyuGazetesi . Araç ve ev fiyatları aşırı yükseldi!

@Kocaeligzt 210 gram ekmek Kocaeli’de 5 TL oldu sanırım Türkiye’nin en pahalı ekmeği durumunda! @seddaryavuz Twitter’dan beni engelledi ama ekmek fiyatlarını engelleyemiyor! Oldukça yüksek fiyatlar! İstanbul Ankara bile bu kadar pahalı değil!

@demokrtkocaeli Mevlüt Soysal “Ekmek zammını fırıncı değil hükümet yaptı! Bunu söylemek için yazı yazmaya gerek yok! Fırıncılara laf etmiyoruz! @kocaelivaliligi@seddaryavuz ‘u eleştirmiştim! Fırıncılar odası ile değil kötü yöneten iktidarı eleştiriyorum!

@demokratkocaeli Un’un çuvalı 500 TL olursa fırıncı ne yapsın? Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı açıklama yapmış! Halk Ekmek’in 2000 gramı 3 TL!

Kocaeli halkımız 1 Kasım’dan sonra Türkiye’nin en pahalı ekmeğini yiyecek gibi görünüyor! @SeddarYavuz Vali bizi duymuyor kulaklarını kapattı ama engellemekle bizi duymaktan kurtulamaz!

Yorumlar