7 Temmuz 2022

@gazetesozcu@Hacettepe1967 ‘deki öğrencinin açıklamasına dekan müdahale ediyor! Dün çok üzücü bir olay gerçekleşmişti! #konyasehirhastenesi ‘nde #ekremkarakaya bir hastenin doktoru vurmasıyla hayatını kaybetti! #SağlıktaSiddeteHayır

Katil doktoru annesinin hayatını kaybetmesiyle suçlamış! Biz hekim olarak bu tür vakalara çok rastlarız! Hastalar hayatlarını kaybedebilir, elimizden geleni yaparız sonsuz bir ömür yoktur, hasta ölebilir! #SağlıktaSiddeteHayır

O hastaneye elinizde silahla giriyorsunuz korkunç bir şey! Herkes ölecek doktorlar elinden geleni yaparlar ama hasta ölmeyecek diye bir şey yok! 30 yıllık hekimlik hayatımda hasta ölmeyecek diye getiriliyor hasta yakınlarını alıştırmak zorunda kalıyorsunuz

Geçtiğimiz günler Urfa Viranşehir’de hekim diplomasını yırtmak zorunda kaldı! Diplomasını yırtmadan önce katledilebilirdi! #ekremkarakaya maalesef kurşunlarla hayatını kaybetti! 30 yıl boyunca zorlu şartlarda çalıştık, tüm hekimler bu durumla karşılaştı!

Giresun Devlet Hastanesi’nde görev yapan bir doktora teşhisimi geç yaptın diyerek arkadaşımızı katletmişti! Tüm hekimler olarak yastayız! @ttborgtr G(Ö)REV’deler bugün ve yarın iş bırakma eylemi yapıyor, hekimler bunu hak etmiyor!

@BirGun_Gazetesi “Sisteminiz batsın.” diyor! #ekremkarakaya meslektaşımızın katledilmesini manşete almış.

Av. Servet Bakırtaş bürosunda dava açan kişi tarafından öldürüldü! Avukatın suçu ne! Avukat sadece görevini yapıyor ve bir avukat katlediliyor! Görevi dolayısıyla vefat eden kardeşlerimize Allah rahmet eylesin! Tüm meslektaşlarına sabır diliyorum!

@evrenselgzt “Bakan çok alan yok” manşetiyle çıktı! Bayramdan bayrama et bekleyen insanlar bu bayrama hayal kırıklığına uğrayacak! Bir taksi şöförü:”Bayramda gelecek ete bakıyorum.” dedi. Çocuğu lösemi hastasıymış ve protein ihtiyacı var ama et alamıyor!

@milligazetecom LGBTİ+ bireyler gibi yaşamıyorsanız ihlale uğrayabilecek insanlar olarak görmemeniz lazım! Kabul etmeyebilirsiniz, heteroseksüelsinizdir ama başka insan da homoseksüeldir, insanların yönelimleri neyse bırakın uğraşmayın insanlarla!

@milligazetecom bizim de islami hassasiyetimiz var ama insanları kategorize edip ayrıştırıp onlara yönelik linci organize etmeyin! Nefret söylemi ile birilerine yönelmeyin, herkes farklı düşünebilir! Beğenmediğiniz düşüncenin de ifade edilmesi gerekir!

@yenisafak “Somali’nin sesi olmaya devam edeceğiz!”demiş. @RTErdogan Saab diye Somalililerin lokantası var, o lokantaya git Somalili kardeşlerimize baskı var! @EmniyetAnkara onları oradan kovuyorlar! Cumhurbaşkanı’na teklifim; yarın Saab lokantasına git

@RTErdogan Git Saab lokantasına bir gönüllerini al! -Muhalefet olarak sadece eleştirmiyoruz teklif sunuyorum! Git ziyaret et! Sen Cumhurbaşkanı’sın taksi duraklarına gidiyorsun bak Somalili Muhammed var! Sn. @myeneroglu ve Muhammed’e ayıplar yapıldı!

@KararHaber “Benzine indirim FED’den.” diyor! Benzin fiyatlarında brent petrolde gerilme var. Benzin yeterince düşmedi brent petrol fiyatları gerilemesine rağmen!

SMA’lı çocukların aileleri yardım kampanyası ile sonuç aramaya çalışıyor! Bu işleri devletin yapması gereken işler! Bu çocuklar hayatını kaybediyor! Geçtiğimiz gün de bir tanesi hayatını kaybetti! @saglikbakanligi@drfahrettinkoca

Farklı çevrelerden Sn. @kilicdarogluk ‘nun görüşmesini destekliyorum! Bunu kötü bir şeymiş gibi lanse eden @Aksam var! Düşmanlıkları bitirmeye çalışalım, siyasette yaptığımız insan hakları ilkesi ile hareket etmek!

@dirilispostasi çok iki yüzlüsün! İsrail Cumhurbaşkanı geliyor tek kelime etmiyorsun! Somalili Saab lokantasına yönelik hakaretler oluyor tek kelime eleştiri yok! Somali Cumhurbaşkanı geliyor sempatiklik yapıyorsun! Bırakın bu iki yüzlü gazeteciliği!

Fas-İspanya sınırında onlarca insan hayatını kaybetti! Ataşehir’de atık işçilerine saldırıldı! Van’da kurşunlanarak ölen 4 yaşında bir çocuk var! İnsanlar ölüyor, nefret politikası ile çözüm bulunmaz! Nefretten uzak durun! Sevgi, saygı esas olsun!

Şimdiden Kurban Bayramınızı tebrik ederiz! Herkese fakiri fukarayı gözetecek bayrama olsun! Bayram et yeme bayramı değil! Bayramın esas ruhu et yemeyenlere et yedirmek, onları sevindirmek, pırıltı olmaktır! Fazla et yemek bağırsak kanserine neden olur!

@Dogruhaber ‘de önemli bir haber var! “Başbağlar dosyası yeniden incelenmeli!” demiş @DikkayaMehmet geçtiğimiz gün görüştük! Hem 2 Temmuz Sivas hem 5 Temmuz Başbağlar katliamının ulusal yas günü olması için yasa teklifi verdim!

@korkusuzgazete “Öğrenciler hayata borçlu başlıyor” manşetiyle çıkmış! Öğrenciler 4 yılda 37 Bin TL’lik kredi 110 Bin TL olarak geri ödüyor! KHK faizleri çok yüksek! @gencliksporbak

@Kocaeligzt Halk ekmek 2 TL iken 3 TL olmuş! Fırında 200 gr4 TL! Biz basın açıklaması yapınca polis ordusu gönderiyorsun, bizim partimiz @GebzeHdp arkadaşlarımızı gözaltına alıyorsunuz! Diğer partilerin standları duruyor! @SeddarYavuz@41GebzeKaymakam

@Dmokrat_Kocaeli@bizimyaka iktidarı nasıl allayıp pullarım anlayışıyla gazetecilik yapıyor! Belediye haberleri ile belediyeden aldıkları ilanlarla gazetecilik yapıyorlar!

@fatmakaplan Minik Yakup’u gündem ettik açıklama yapılmadı! @izmitbelediye bir açıklama yapın! Hakaret etmiyoruz, eleştiri yapıyoruz, açıklama yapın anlayalım. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı mı? Açıklamanızı yayınlayacağım buyurun açıklayın!

Ben kapı arkasında iş halletmem! Ben soru önergesi veririm! Kapı arkasında olmaz! Resmi yolla sordum resmi yolla cevap verin! İyi yaptığınız işleri överiz yanlış işleri eleştiririz! İster @kocaelibld olsun ister @izmitbelediye olsun!

@mavikocaeli “Kurbanlarınızı ehil insanlara kestirin.” Hekim olarak çalışırken ehliyetsiz insanlar kurban kesmeye çalışırken onlarla uğraşıyorduk! Yüzlerce kişi gelirdi acile! Bilmiyorsan kurban kesme işine girme! Kurbanı keserken kendini kesiyorsun!

Yorumlar