11 Nisan 2023

Erdoğan’ın yargısı aileleri mahvediyor! Anne baba tutukluluklar son hızla devam ediyor! Her gün baba cezaevindeyken annesi tutuklanan ve ortalıkta kalan çocukların dramlarını paylaşıyorum ve çok üzülüyorum! Son 1 hafta 3 ailenin dramlarını gördüm!

5 yıldır yoğun çabalarımız ile birlikte anne baba tutukluluklar ile ilgili yasa teklifi Meclis’e gelmişti ama iktidar yasa teklifini geri çekti! AKP-MHP Cumhur Zulüm İttifakı diye boşuna söylemiyorum! Babanız cezaevinde üstüne anneniz cezaevine giriyor!

AKP-MHP Cumhur Zulüm İttifakı vekilleri yasa teklifini reddetti! İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu’na baskıda bulunduk sonunda teklif geldi fakat maalesef ki bu teklif reddedildi! Bu sıkıntı ailelerimize yardıma koşalım! Çocuklarımızın elinden tutalım!

Masum çocukların gözlerinden damlayan yaşlar bu dünyayı yerle bir eder! Bunun hesabını kimse veremez! Yusuf Kerim Sayın dramını yaşadık, yaklaşık 4 aydır bu dramı hep birlikte yaşadık! Aileyi koruyan yaklaşım sergilenmiyordu!

Yusuf Kerim Sayın ve annesi de büyük dram yaşadı! Ewing sarkom hastası ve hastanedeyken annesi cezaevine konulmuştu. Hasta çocuk kaderine terk edilmiş ağır bir tedavi altında inliyordu babası

@slymnsyn87 zor durumdaydı!

Yusuf Kerim Sayın yasasını Meclis’ten geçirdik, toplum feryat etti, hashtag çalışmaları yapıldı, herkes destek verdi fakat yasa çıktıktan sonra birilerinin keyfi gelmedi! 28 Mart’ta yasa çıktı Meclis’ten neredesiniz ?

@bybekirbozdag

@adalet_bakanlik

Gülten Sayın’ın avukatı dilekçeleri hazırladı Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuru yaptı halen Gülten Sayın tahliye edilmedi! Telefon açıyoruz Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na telefonlarımızı çıkmıyor! Yusuf Kerim Sayın annesini bekliyor!

Yusuf Kerim Sayın’ın yasa çıktı, Resmi Gazete’de yayınlandı niye hala uygulamıyorsunuz?

@bybekirbozdag

@adalet_bakanlik Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı neyi amaçlamaktadır? Gülten Sayın neden hala infaz erteleme alamıyor?

Anne baba tutukluluklarda çocuklar annesiz babasız kalması benim en önemli gündemimi! Güya bu ülkede

@tcailesosyal Bakanlığı var! Aile Bakanı

@deryayanikashb neredesin? Anne için yasa çıkıyor babayı yasaya dahil etmiyorlar! Çocuklar ortada kalmış!

Yarın Kocaeli’de olacağım! Yarından itibaren Kocaeli’deyim, il, ilçeleri gezeceğiz, halkımız ile birlikte olacağız! Bu konuda desteklerinizi bekliyoruz, Kocaeli’de KHK’lı arkadaşlarımız var yakınlarının oylarını bekliyoruz!

5 yıl boyunca görevimizi yapmaya çalıştık, büyük bir gayretle yolumuza devam edeceğiz! Kocaeli’den geçen seçim 1 milletvekili çıkartmıştık. Geçen seçim çalışmasında birtakım paramiliter gruplar saldırmıştı, afişlerimiz kaldırılmıştı!

“Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.” diyoruz, 5 yıl boyunca yoğun gayretler ettik, elimizden geleni halklarımız için yapacağız!

Bugün

@YesillerSol Aday Tanıtım Toplantımız vardı! Türkiye’nin tüm illerinde adaylarımız var. 4 Eş Genel Başkanlarımız sunumlar yaptı, adaylar tanıtıldı! Türkiye’nin dört bir tarafından gelen arkadaşlarımız ve hizmet veren vekillerimiz halkı selamladılar!

Kocaeli’den 2 milletvekili ile geleceğiz ve Kocaeli’ni

@YesillerSol olarak temsil etmiş olacağız! Eş Genel Başkanlarımız önemli vurgular yaptılar! Değişimin nasıl sağlanacağını konusunda ve değişimin kadınlarla olacağı konusunda vurgular yapıldı!

@Yesilsolkocaeli

2. sıra milletvekili adayımız Eylem Arzu Kayaoğlu arkadaşımız da bugün Aday Tanıtım Toplantısındaydı! Maratona 14 aday arkadaşımız ile birlikte gireceğiz halkımız ile konuşacağız.

5 yıl boyunca yaptıklarımız önümüzdeki 5 yıl boyunca eğer ki bu onuru bahşederseniz yapacaklarımızın teminatıdır! 5 yıl boyunca yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır! Kocaeli halkı her alanda desteğinizi bekliyoruz, davet edin gelelim!

Yorumlar