18 Nisan 2023

31 gün oldu İstanbul’da Kürt iş insanı

@zekioguzkayip kaçırıldı! Bir marketin içindeydi ve marketin dışında birileri bekliyordu! Bu kişiler kaçırmak için bekliyorlardı. Zeki Oğuz’u esrarengiz kişiler derdest ederek arabaya bindirerek kaçırdı!

@zekioguzkayip ‘u kim kaçırdı? Yakınları derin devlet güçlerinin kaçırdığına inanıyorlar! Biz bu konuda

@TC_icisleri ‘ne soru önergesi verdik ve halen bir açıklama yok! Ülke dağ başına dönmüş arkadaşlar! 31 gün boyunca haber alınamıyor!

Zorla kaçırma ve kayıp vakalarını yoğun bir şekilde gündem ediyorum! En az 35 vaka oldu! İnsanlar maalesef ki çok uzun süre sonra bulundu, çoğunlukla

@EmniyetAnkara ‘da ortaya çıktılar bir kısmı da cezaevlerinde ortaya çıktı, 3 kişi halen yok!

Ayhan Oran, Sunay Elmas Yusuf Bilge Tunç isimli kişilerin ne ölüsü ne dirisi ortada!Muhtemelen öldürüldüler kim öldürdü bilmiyoruz bazı kaçırılan kişiler mahkemede resmi görevlilerin kaçırıp illegal yerlerde işkenceye uğradıklarını söylediler!

Yusuf Kerim Sayın 6 yaşındaki çocuğumuz için aylardır çırpınıyoruz, 28 Mart’ta bir yasa çıktı, anne kavuşur dedik ama olmadı! 5 Nisan’da

@resmigazete_ ‘de yayınlandı ama olmadı! Aradan günler geçti halen anne çocuğuna kavuşamadı! Anne ağlıyor!

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı’nın inanılmaz uygulamaları ile maalesef kanser hastası 6 yaşındaki Yusuf Kerim Sayın ağlatılıyor! Hasta bir çocuk ağlatılır mı

@bybekirbozdag ? Bu çocuk kanser hastası başında annesi yok inanılmaz bir kötülük!

Yusuf Kerim Sayın maddesi dediğimiz yasa maddesi çıktı ve ardından bu çocuğun annesinin serbest kalması ve çocuğa kavuşması yönünde yasa çıktı! Yavrumuz kurtulur diye beklerken vicdansız, acımasız bürokratların çarkına takıldık!

@bybekirbozdag

@slymnsyn87

@dw_turkce ‘ye konuştu! Açık görüşte anneyi alıp gelemeyince Yusuf Kerim çok üzülmüş, telefonla aradığında Yusuf Kerim’e annesi “Sabır” diyor ama dinlemiyor çocuk! Yusuf Kerim: “Küstüm.” diyerek gidiyor ve konuşmuyor!

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı ne kadar zalimsin ya! Olacak iş değil! Bakın Çapa Tıp FAkültesi’nin sağlık kurulu raporu vardı bir daha niye istiyorsun?

@ADLITIPKURUMU ‘ndan onay niye istiyorsun? Bu çocuk mu mahpus?

@adalet_bakanlik

Mahpuslar bile hastane heyetinin raporu ile serbest bırakılırken masum bir çocuk için

@ADLITIPKURUMU ‘ndan rapor istemenin anlamı nedir

@adalet_bakanlik ? Ben hekimim Çapa Tıp Fakültesi’ndeki doktorlar daha nitelikli akademisyenler!

8 kür kemoterapi almış Yusuf Kerim Sayın’ın daha hangi hastalığını ispat etmeye çalışıyorsun Sn. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı?

@adalet_bakanlik

Bizim için bir insanın yaşam hakkı çok önemli!

@zekioguzkayip Kürt kimliğinden dolayı mı kaçırıldı?

@TC_icisleri ,

@istanbul_egm cevap vermiyor!

Yoğun bir seçim çalışması içindeyiz!

@Yesilsolkocaeli olarak seçimlere giriyoruz! Sadece 1 değil 2 vekil olarak

@YesillerSol ile Ankara’ya gitmek istiyoruz!

Türkiye toplumu

@YesillerSol ‘a sahip çıkın dezavantajın avantaja girmesi halkların elinde, sizlerin desteği ile bu dezavantajlı durumu yenerek Meclis’e güçlü bir kadro ile girebiliriz!

Kocaeli’de seçim bürosu açılışlarını yaptık, vatandaşlarımızla, esnaflarımızla konuştuk. Kocaeli’nin her kesimine hitap etmek istiyoruz! Kocaeli’de sadece Kürtlere hitap eden değil Alevilere,sünnilere,Manavlara,Karadenizlilere hitap ediyoruz!

İzmit Yürüyüş Yolu, Fethiye Caddesi, Körfez’de, Gebze’de, Darıca’da dolaşıyoruz her yerde halkımızın yaptığımız hizmetlerin farkında olduğunu görüyoruz! Birçok insanımızın iyi niyetimizi gördüğünü biliyoruz! Biz herkese elimizi uzatıyoruz!

Geçtiğimiz gün Çayırova seçim büromuzu açtık. Seçim büromuzun açılışını oradaki annemiz yaptı. Halk sensin. Bundan dolayı partimizi bitiremiyorlar! Kemik kitlesini yok edemiyorlar! Anneler sahip çıkıyor, anneler sahada en büyük gücümüz onlar!

Gebze’de de seçim büromuzu açtık, coşkulu kalabalık vardı. Yarın Derince’de iftardan sonra 21.00 sıralarında Derince seçim büromuzu açacağız tüm halkımızı bekliyoruz! Ben İzmit’teyim kimisi 20 yıl önceki hastalarım çıkıyor!

Çeşitli iftarlarda halkımızla birlikte oluyoruz! Geçtiğimiz günlerde Kartepe Vanlılar Derneği ve Kartepe Çaldıranlılar Derneği iftarlarındaydık. Bu akşam da Kartepe Bitlis Hizanlılar Derneği’nde iftardaydık. Kardeşlerimizle kucaklaştık!

Az sonra Manav bir kardeşimiz ile görüşeceğiz. Manav kardeşlerimiz; kendinize uzak görmeyin! Manav kardeşlerimizi yakinen tanırım! Kendileri siyasette temsil edilmediklerinden dolayı şikayetçiler. Siyasette sizin temsilinizi sağlayabiliriz!

Kocaeli halkının her kesimi ile kucaklaşmak istiyoruz! Kandıra’dan bizi ağırlamak isteyenler varsa gideriz! Ben Kandıra’daki çok kardeşime yardımcı oldum, Kandıra, Karamürsel, Gölcük, Değirmendere, Yuvacık, Başiskeleden başvuranlar var!

Kocaeli’de binlerce KHK’lı kardeşimiz var!KHK meselesinde ağır zulüm olduğunu ve soykırım boyutunda yaşandığını bilerek hareket ediyorum! Geçtiğimiz gün Malatya’lı depremzede yakını anlattı. Yurt yemeğine KHK’lının eşi ve çocukları alınmamış!

@RTErdogan ‘ın Kocaeli’de depremzedeler için katıldığı iftara “Eşiniz KHK’lı sizi bu iftara alamayız.” demişler! Kendilerini suçlu hissetmişler. KHK’lılar ötekileştirme bunu yaşıyor ama Türkiye’deki ötekileştirmeler şimdi yaşanmadı!

Binlerce KHK’lı kardeşlerimiz var, şu anda bana yönelik teveccühünüz oya dönüşmesi lazım sadece siz değil yakın çevreniz, akrabalarınız, nazınız geçen insanlara duyuru yapın, gayret edin! Başka illerde olan KHK’lıların tanıdıkları olabilir!

Samsun’da

@kardelenogretm1 Emel Çakır kardeşimiz KHK’lı çok değerli bir insandır kendisi

@YesillerSol milletvekili adayı! Ben inanıyorum ki Meclis’e gelirse çok büyük katkısı olacak! Samsun’da arkadaşlarımız yoğun bir gayret sarf ediyorlar!

Kocaeli’de ailelerimiz çağırırsa biz her yere geliriz! Evlerde biz

@Yesilsolkocaeli olarak size partimizin çalışmalarını anlatacağız! Gece gündüz çalışacağız!

Yorumlar