22 Nisan 2022

Urfa’da Şenyaşar ailesi katliamına karışan 11 kişinin gözaltında olduğu ve bir kısmının tutuklandığı bilgileri var. Dün görüştüğümüzde Emine ana “adalet sağlanmadan Adliye önünden ayrılmayacağız” demişti.

Emine ve Ferit @senyasarailesi ‘ni Ziyaret Ediyorum!

Hepimizin gördüğü gibi Emine Hanımın olay gününden beri gözyaşları dinmedi, ne zaman görsem gözleri yaşlı, çok kuvvetli bir adalet talebi var, tüm adalet talep edenler adına önemli bir direniş sergiliyor! Kalpten, yürekten, vicdanen yapılmış bir direniş!

Urfa’ya önceki ziyaretlerimizde de konuştuk, gündem ettik, gündem etmeye de devam edeceğiz! Çok önemli bir adalet talebini tekrardan duyurmuş olalım! Emine annemizin adalet talebinin yanındayız! 411 gün oldu adalet nöbetini sürdürüyor!

411 gündür adalet talep eden bir aile var! Urfa Adliyesi önünde yaz kış demeden adalet talep ediyor! Ben de adalet nöbeti tutan bir insan olarak Emine annenin duygularını çok iyi anlıyorum! Haksızlığa uğrayan biri olarak 15 gün Meclis’te nöbet tuttum!

Emine anne mutlaka kazanacağı bir direnişi sergiliyor! Kamuoyunu duyarlılığa çağırıyorum! Adalet nöbetine, çığlığına destek veriyoruz! @adalet_bakanlik bir an evvel bu davanın başlamasına ve adil kararların başlamasını sağlayın!

Bir anne bir direniş sergiliyor ve adalet diyor! Ona adaleti verin! @senyasarailesi @adalet_bakanlik @bybekirbozdag

Emine @senyasarailesi :”Oğlum cezaevinde biz de dışarıda çürüyoruz! Adalet başlamazsa gece de eve gitmeyeceğim, uyuyacağım. Herkes evinde bayram telaşında, biz iftarımızı adliye önünde açıyoruz! Oğlumun bir suçu yok!

Emine @senyasarailesi :”Emniyet bizi her gün nezarethaneye attılar, sesimizi kısmaya çalıştılar, gözaltına aldılar. Polislerin baskısı son zamanlarda azaldı, artık müdahale etmiyorlar! Oğlum asılsız iftiralarla cezaevinde! Bilirkişi tespit edememiş!”

Emine @senyasarailesi :”Hastane davasını açın! 4 yıldır niye açmıyorsunuz? Cimer üzerinden yazı yazdık cevap yok! Herkes biliyor adalet olmadığını! Sadece vali ile görüştük! Başsavcı her gün önümüzden geçiyor!” @tcbestepe @adalet_bakanlik

Urfa Valisi’ne hatırlatıyoruz, burada STK’lar ve siyasiler ziyaret ediyor, haklı olduğunu herkes biliyor. Vali hukuksuzluğu biliyor, görüyor! Urfa Başsavcılığı’nı göreve davet ediyoruz! @adalet_bakanlik ‘ı göreve davet ediyoruz! @bybekirbozdag

Yorumlar