18 Mart 2023

Mücadele etmek gerekiyor! Psikolojiyi iyi tutmak gerekiyor mücadele edenler kazanır! 1989’da 1402’likler kazandı! Bu zulüm ne zaman bitecek diyorsanız mücadele edersek, kabullenmezsek o zaman biter! Normalleştirmemek gerekiyor!

SGK yetkililerinin yasal zırha kavuşturulması için yasa çıkarılan bir Meclis var! Her türlü ihlali KHK’lıya yapmış SGK’lılar ile ilgili yasal zırh çıkardılar! Sonrasında @AYMBASKANLIGI tarafından iptal edildi! Bunlar bir gün bitecek, hukuk kazanacak!

Ayakta durmak lazım çünkü oluşturulan raporlarda gördük ki; %90 oranında insanlar ekonomik zorluklar, psikolojik zorluklar ve sosyal dışlanma yaşadı ve 140’tan fazla insan intihar etti!
Burada insanlığa karşı bir suç var ve tüm bunlar yargılanmalı!

Hukuk ile istediği kadar oynadıktan sonra hiç hesap vermeyeceğini zannetmek bizim kabul edebileceğimiz bir şey değil! Çok kişi intihar etti, 2-3 hafta önce Samsun’da 44 yaşında akademisyen Fehmiye Çelenk kardeşimiz intihar etti!

Bu enkazların altında kalanların feryatlarının duyulmadığı bir ortamda bu iktidarın oluşturduğu manevi enkazın hissedilmediği ortamda iktidarın uygulamalarının yol açtığı bir deprem faciası ile maalesef maddi ve manevi enkazı hep beraber yaşadık!

Her gün bize başvurular geliyor! Kimi zaman bir banka önünden KHK’lı bir vatandaş öfkeyle bizi arıyor. @sekerbank@VakifBank@isbankasi tarafından açılması gereken maaş hesapları açılmadı deniliyor! Kimi depremzedeye KHK’lı diye yurt verilmiyor!

Deprem sonrası depremzedelere deprem kredisi veriliyor ama bankaya giden kişiye “Sen KHK’lı eşisin kredi veremeyiz.” İade olmuşsun ama “Bir şeyler var Yasaklı T.C. yazıyor.” gibi insanlığa karşı suçlar ile her gün karşılaşıyoruz!

Yorumlar