10 Temmuz 2022

Gergerlioğlu:”Salda, Yeşilova, Burdur’un turizm ve kültürel konularını köy sakinlerinden Murat Özdoğan ile konuşacağız!” Murat Özdoğan:”16 tesis vardı 4 tesis kaldı! Millet bahçesi olarak yapılacaktı, girişler kapatıldı! Bugün bayram ve kimse yok!”

Gergerlioğlu:”Beyazlık kısmının biraz daha gittiği siyahlaştığı yönünde söylentiler var.” Murat Özdoğan:”Biraz beyazlığı gitti! Bizim kilimiz yerinden kaldırıldığı an ölüyor! Kil burada anlamlı! Kil yaraya iyi geliyor dediler.”

Gergerlioğlu:”Gölün 1/4’ü yasak.” Murat Özdoğan:”Göl kirleniyor denildi o yüzden yasak dediler! Suya giren kimse yok, suya giren yoksa Salda’da yok demektir! Göl suları biraz daha çekildi bu sene! 15-20 metre civarında çekilme var!”

Gergerlioğlu:”Göle doğru iniş var yol kesilmiş.” Murat Özdoğan:”Göle girilmemesi ve araçların inmemesi için kesildi! Nedenini bilmiyoruz! Birileri anlatsın! Diğer girişlerde kapalı!” @Burdurvalilik@burdurbld@TC_Yesilova

Murat Özdoğan:”Köylü olarak bırakın da girelim. Salda Gölü civarında suya girilmiyor gölün diğer taraflarında suya giriliyor! Salda Gölü projesinde geriye gidildi! Suya giremedikten sonra vatandaş niye gelsin? Suya girilmekten sonra köye de faydası yok!”

Murat Özdoğan:”Göle fotoğraf çektirmek için gelinebiliyor sadece! Salda Gölü kirleniyorsa diğer taraflarından da göle girişlerinin engellenmesi lazım! Gergerlioğlu:” @Burdurvalilik bu konuda bir açıklama yapmasını bekliyoruz! Arabasını bıraksa park yasak!

Gergerlioğlu:”Muhteşem bir görüntüsü var ama göle giriş yok! Maldivler denilen alan şu an kapalı! Salda’dan herkese iyi akşamlar!”

Yorumlar