22 Kasım 2022

Zulmedenler birçok şeyi kullanabilir! Maalesef dini de kullanıyorlar! Yıllardır Türkiye’de, dünyada böyle yaptılar, milyonlarca müslümanı kandırdılar! Din zalimlerin elinde oyuncak olursa, din afyon olabilir ama biz buna müsaade etmeyeceğiz!

@HDPgenelmerkezi olarak bir masa çalışması başlatmış durumdayız, “İslamda Emek, Barış ve Adalet’in gerçek yönünü vurgulamak için gayret halidneiz ve yalancıların maskesini inşallah düşüreceğiz!

@HDP_MUSresmi 1 hafta önce bilboardlar için @TCMusValiligi ‘ne başvuru yapmış 1 haftadır niye cevap vermiyorsun? Muş Valisi amacın nedir? Paneli engellemek peşinde misin? Muş’ta valilik yapanların bir haller içine girdiğini görüyoruz!

2018’de geldiğimde Muş Valisi @SeddarYavuz‘du sandım ki Aaam Muş Valisi değil AK Parti İl Başkanı! Her taraf iktidarın istediği şekilde donatılmış durumdaydı, ödüllendirip Kocaeli’ne gönderdiler sizin Seddar’ı aynı icraatleri devam ettiriyor!

Kocaeli’de Newroz mitingi yaptık! Önemli bir katılım oldu ve buna @SeddarYavuz rahatsız oldu! Kırmızı montlu, sarı gömlekli, yeşil kazaklıları polis içeri almadı! @SeddarYavuz böyle emretmiş herhalde! Elimde tuttum montu neden içeri almıyorsunuz dedim!

Rojava’ya saldırılar var! Vatan, millet, Sakarya, din iman diye saldırıyorlar! İstiklal’de bir bomba patladı, Kürtlerin tepesinde bin bomba patlatmaya çalışıyorlar! İstiklal’deki bombanın karanlık, esrarengiz bir iş olduğu ortada!

Bir film çevriliyor, 2-3 gün sonra Rojava’ya saldırı! Biz bu filmleri önceden de gördük! Gar katliamı yapıldı yetkililer haftalarca : “Kokteyl terör” dediler! Devlet yetkilileri bu hikayeyi anlattı! Aynı hikayenin benzeri yaşanıyor şu anda!

6-7 Eylül’de Ermenilerin, Rumların, azınlıkların evleri, işyerleri talan edildi, kadınlara,ölülere bile tecavüz edildi! Daha sonra bunun da arka planı ortaya çıktı! Özel Harp Dairesi Başkanlığı’nı yapmış olan Org. Sabri Yirmibeşoğlu bir gazeteciye anlattı!

Bir Türk öğrenci Yunanistan’da Atatürk’ün evine bomba atmış, ev yanmış diye şayia çıkıyor ortaya! O bombayı atan kişi bir ilin valisi oldu!

Kardeş olan kavimler maalesef ki katlediliyor! Karkamış’a bomba düşüyor Allah rahmet eylesin! Rojava’daki de insan! Sen oraya bombaları yolladın ne oldu? Su, buğday depolarını vurdun, hastane binalarını vurdun!

Allah’ın ayeti var! Fatır Suresi 5. ayet. “Aldatan seni Allah ile aldatmasın.” diyor! Sizi Allah ile aldatabilirler o yüzden dinimizi çok iyi anlamak zorundayız! Ne emek, ne barış ne adalet bıraktılar! Ekonomiyi batırdılar, yağma ve talan içindeler!

“Nass var faiz haramdır.” diyenler; Hazine’deki paranın en büyüğünü faize harcayacak! 565 Milyar TL faize gidecek! Lafa gelince “Nass var” işte bu kadar yalancılar! KKM’ye 200 Milyar gitti, önümüzdeki sene ile 400 Milyar gidecek! Faize para akacak!

Soma’da, Bartın’da, Amasra’da neler olduğunu gördük! Üniversiteyi bitirmiş, iş bulamamış, madenin dibine girmiş ve patlama sonucu havasızlıktan ölen gencimiz var! İşinizi doğru yapmamışsınız dedik Bakan istifa etsin dedik etmedi “Kader” dediler!

Kader; elinle yaptığının başına gelmesidir! Allah’a suç atfediyorlar, sen suçlusun Allah suçlu değil! Sen ne yapmışsan Allah onu sana getirir! Suçu Allah’a atıyorlar! Bartın’da 42 yurttaşımız hayatını kaybetti! İstifa edin dedik istifa etmedi Bakan!

2 yılda 6 Milyar $ mütahhitlere para verdiler! Memleketin emeğini ayaklar altına almış, heba etmiş durumdalar!

Din istismarını başörtüsü üzerinden de yapıyorlar! Başörtüsü diyorlar ama zindanlarda başörtülü kadınlara çıplak arama yapıyorlar! Biz gündem ettiğimiz için cezalandırdılar, Meclis’ten zindana attılar hukuksuzlukları dile getirdiğimiz için!

Peygamber barış yanlısı bir insandı! Kürt meselesini adaletle barışla çözelim dediğimizde savaş tam tamları ve dini tam tamlar çalıyorlar! Peygamber barış yanlısıydı görmüyor musunuz? Bize bunları söyleyenler kendi yalancılıklarını ispat ediyorlar!

Dün “Katil Eset” bugün “Esad ile görüşebiliriz” diyorlar. “Katil Sisi” diyorlardı ne oldu? Suudi Arabistan’a, BAE’ye demediklerini bırakmadılar meydanlarda gidip barıştılar! Din, iman diyorsun işin gücün yalan dolan!

İslam dünyasında aklı devre dışı bıraktılar, toplumları kandırıyorlar, kısır döngüden çıkmak için aklımızı kullanarak dinimizi ihya etmemiz gerekiyor! İslam dünyasının ortaçağı yaşadığını görüyoruz rönesansa ihtiyacımız var! Bunu hep birlikte sağlayalım!

@SeddarYavuz büyük gayret sarf ediyor sanırım önümüzdeki seçimlerde Kocaeli AK Parti Milletvekili olma niyetinde buradaki valinin derdi ne? Herhalde Muş AK Parti vekili olmak istiyor biz silip süpüreceğiz 3’te 3 vekil çıkaracağız @HDPgenelmerkezi olarak!

Yorumlar