15 Nisan 2023

Partimiz @HDPgenelmerkezi
kapatılma tehdidinde Kobani Kumpas Davası tepemizde. Yarışa bizi geriden başlatıyor! Yarış süresinde yarışmacılar koşarken önümüze engeller koyuyorlar. Rngelleri aşacağız! 2018’de engellemelere rağmen Ankara’daydık!

Meclis’te insan hakları ihlallerine karşı büyük mücadele verdik, 6004 soru önergesi verdim 5 yılda. Bu sayı itibariyle 600 vekil içinde 2., konu çeşitliliği içinde 1. sırada çünkü bize halkın her kesiminden on binlerce başvuru geldi!

En çok soru önergesi verdiğimiz bakanlık aslında adı Zulümat Bakanlığı olması gereken

@adalet_bakanlik ! Adaletsizliklere karşı verdiğimiz mücadeleden dolayı 600 vekil içinde bu bakanlığa en çok başvuru yapan milletvekili durumundayım şu anda.

Değerli arkadaşlar bakanlıklara başvuru dışında yasama faaliyetlerini güçlendiren sosyal medya faaliyetleri yaptık, ÖFG TV isimli sosyal medya kanalımızda insan hakları ihlalleri mağdurlarla programlar yaparak halkın sesini kamuoyuna duyurduk.

@Akparti

@MHP_Bilgi Cumhur Zulüm İttifakı’nın elinde İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu işlevini yerine getirmediği için milletvekilliğinde 205 basın toplantısı yaparak Meclis’in en çok basın toplantısı yapan milletvekili oldum.

Milletvekili olduktan sonra yaptığımız çalışmalar halkımız tarafından beğeni ile karşılandı.

@Twitter ‘da 500 bin+ takipçi oluşturarak sesimizi Türkiye’nin dört tarafına duyurduk, diğer sosyal medya kanalları ile sesimizi halkımıza duyurduk.

Cezaevindeki zulümlere, anne baba tutukluluklar karşısında cezaevindeki bebeklerin, çocukların, durumları ile ilgili kampanyalar yaptık. Siyasi mahpuslara tanınmayan görüntülü görüşmenin siyasi mahpuslara tanınması için kampanyalar yaptık.

Türkiye’nin dört tarafını dolaştık. Bir bölgeye sıkışmadık Türkiye’nin dört tarafına mesajlarımızı ilettik, gitmediğimiz çok az il kaldı, Türkiye’nin her kesimine hitap eden bir milletvekili olmaya çalıştım. Sizleri temsil etmeye çalıştım.

@Kou92 rektörlüğünü yapmış

@ProfDrHulagu ‘yü

@Akparti Kocaeli 1. Sıra milletvekili olarak göstermiş. Meclis’te Hülagü’nün usulsüzlükleri ile ilgili çok soru önergesi verdim kendisini kurtarmak için 1. Sıra milletvekili adayı ilan ettirildi.

Ben 5 yıl içinde 6004 soru önergesi verdim. Bu ilin başka vekili

@MHP_Bilgi Kocaeli Milletvekili

@saffetsancakli 12 yılda verdiği soru önergesi sayısı 4. Vatan, millet, sakarya derler ama milletin sorunları ile ilgilenmeyi düşünmezler!

@ProfDrHulagu Oğlu Kemal Taha Hülagü’yü Seka müze müdürü yaptı! Bununla da kalmadı ardından onu

@kocaelibld de özel kalem müdürü yaptırdı kadro alabilmek için. Bununla da yetinmedi

@tcbestepe kadrosunda yer aldı. 3 görev üstlendi!

@Akparti 3. Sıra adayı

@KocaeliEmniyeti eski Müdürü

@VeyselTipioglu ‘nu Kocaeli’de halkın önüne koydular! Görev yaptığı Urfa’da

@urfabarosu tarafından düzenlenen rapor ile Kürt mahpuslara, KHK’lılara işkence yaptığı iddiaları ile anılan müdür!

Gebze Newroz alanına sarı kırmızı yeşil renkler alınmadı! Kırmızı montlu gençler, yeşil kazaklı ablalar, sarı başörtülü kadınlar Newroz alanına alınmadı. Neden? Kürtlerin milli renkleri meydana girsin istemiyorlar! Sarı şemsiyeyi almadılar!

Gebze Newroz’a sarı kırmızı yeşil renkleri alınmayan renklere alerjisi ile tanınan

@Akparti 3. Sıra milletvekili adayı

@VeyselTipioglu ‘na Kocaeli’deki yüz binlerce Kürt halkı bu müdüre siz oy verebilir misiniz arkadaşlar? Nasıl oy verirsiniz?

İktidarın yaptıkları bini aştı! Biz

@YesillerSol olarak çevre konusuna çok önem veriyoruz ama bakın şu anda Derince Safiport Limanı’nda yeni tanklarla deniziniz zehire boğuluyor. Kartepe’de haddehaneye izin veriliyor ve havası zehir oluyor!

Öylesine yağmalıyorlar ki ülkeyi ve ili

@derincebelediye Bşk.

@aygunzeki belediye kayıtlarına da geçti. Belediye kesesinden

@Akparti kişilerin düğünlerinde altın takma rekoru kırmış. İşleri güçleri milletin parasını yandaşlarına tahsis etmek!

Sn. Cumhurbaşkanı

@RTErdogan Kocaeli’de, Kocaeli Şehir Hastanesi’ni açılışını yapıyor sanki iyi bir iş yapıyor gibi görünüyor ama çok veballi bir iş yapıyor, halkın hakkını yiyecek, hukukunu yiyecek bir iş yapıyor biliyor musunuz?

Kocaeli’deki hastaneler kapatılarak şehir hastanesi açılıyor biliyor musunuz arkadaşlar? Benim de görev yaptığım İzmit Seka Devlet Hastanesi kapanıyor! Ali Kahya’daki kadın doğum çocuk hastanesi kapanıyor! Neden? Şehir Hastanesi açılıyor!

İktidar

@Togg2022 diyor soğan pahalanıyor! İHA, SİHA diyorlar et pahalanıyor. Havaalanları yapacağız diyorlar peynir pahalanıyor! Uçak gemileri yapacağız diyorlar süt pahalanıyor! Aya gideceğiz diyorlar çocuk maması pahalanıyor!

Biz

@Yesilsolkocaeli Milletvekilleri adayları olarak iddialıyız ve Kocaeli sahasındayız! Arkadaşlarımız 2 vekil getireceğiz bu seçimde dedi ama biz üçe gidiyoruz sizlerin gayretleri ile çıtayı oraya getirdik biz bunu sonuna kadar hak ediyoruz!

Seçim süreci boyunca 1 ayımız var, hepinizden canla başla bütün bu engellere rağmen bu koşuyu hep birlikte gerçekleştirmeyi istirham ediyorum çünkü biz sizinle güçlüyüz, hepimiz bunu başaracağız!

Yorumlar