18 Nisan 2023

3 gün sonra bayram ama yıllardır insan hakları alanında mücadele eden birisi olarak asıl bayram 21 Nisan’da değil, 14 Mayıs’ta iktidarın ülkenin başından gitmesi ile olacak.Halkın vekilleri olarak ülkenin içinde bulunduğu hali iyi görmüyoruz!

Erdoğan ve ortağı Devlet Bahçeli’nin miadı doldu! Demokrasi ile bu ülkenin başından gitmeleri gerekiyor! İnsan hakları ihlallerinin devam etmemesi, Kürt meselesinin adil, eşitlikçi bir şekilde çözülmesi için gitmeleri gerekiyor!

85 Milyon insanımızın mutlu, huzurlu olması için AKP-MHP Cumhur Zulüm İttifakı’nın gitmeleri gerekiyor! Ekonomik açıdan ne kadar kötü ortamda olduğumuzu söylemeye gerek var mı? Ne kadar sarsıldığını söylemek için ekonomist olmaya gerek yok!

Erdoğan: “Ekonomimiz çok iyi ne sıkıntı var.” diyor! Sanırım saraylardan ekonomi iyi gözüküyor arkadaşlar! Sarayda bir eli yağda bir eli balda, aldığı maaşı harcamayan devletten geçinen bir yapı var ama halkın açısından durum böyle değil!

Esnafları dolaşıyoruz ne esnaf ne alan ne tüketici ne üretici hayatından memnun değil! %180’leri bulan bir enflasyon oranları yaşadık! Ülke tepetaklak yıkıldı, Dolar, Euro aldı başını gitti bunları durdurmak için KKM ile rant kazandırdılar!

200 Milyar TL KKM’den rantiyeye aktı! Borçlarını ödemediler, ötelediler! 500 Milyar $’a yakın dış borç var, bunları ödemek yerine doğalgaz borcunu ötelediler, Putin’de Erdoğan’a yardımcı olmaya çalışıyor!

Ülkedeki adalet duygusunu para için satarsanız aylarca Suudi Arabistan kralına ağır hakaretlerden sonra 3 kuruş için Cemal Kaşıkçı dosyasını teslim ederseniz 85 milyon insanın itibarını ayaklar altına alırsınız!

Bana tek bir kişi bu iktidarın devam etmesi gerektiğini ispat edemez! Binlerce örnek ile bu iktidarın ülkenin başından gitmesi gerektiğini çok net söylüyoruz! Ekonomi berbat, borç sarmalı var, seçimden sonra büyük bir tufan bizi bekliyor!

Zengin daha zengin fakir daha fakir oldu! Ülkenin özeti bu! İnsan hakları ayaklar altında, dünyada en son sıralardayız hukukun üstünlüğünde, yargının bağımsızlığında! Mahkeme kararına güvenen kaç kişi var?

Yargıçlar Erdoğan’ın istemediği bir kararı alınca sürülüyorlar! İzmir Karaburun’da MHP İlçe Başkanı yanlışlık yapınca Karaburun savcı ve hakimi tutuklanmasına karar verdi ertesi gün Karaburun savcı ve hakimi Urfa’ya sürüldüler!

@adalet_bakanlik denilen Zulümat Bakanı

@bybekirbozdag ‘ın yüzüne söyledim! Var mı açıklama? Çıtı çıkmadı MHP yetkilileri gelmiş Adalet Bakanlığı’nın kulağını çekmiş “İlçe başkanımızı tutuklatan hakimi burada tutuyorsun.” ertesi gün sürülmüş!

Zulümat Bakanı

@bybekirbozdag ‘ı kalkmışlar Urfa 1. sıra

@Akparti vekil adayı yapmışlar! Ülkede kaç il var utanmadan Urfa’ya göndermişler! Neden? Urfa’da 800 güne yakın Emine

@senyasarailesi annemiz adalet nöbeti tutyor!

Siyasetin, yargının halledemediği işi tek başına annemiz orada çözdü, adaletin tecellisi yönünde adımlar atılıyor!

@bybekirbozdag ‘ı utanmadan vekil adayı koymuşlar bun karşısında

@YesillerSol ‘dan Ferit

@senyasarailesi kardeşimiz var!

Urfa’lılar seçimi nasıl yaparsınız? Zalimlerin zalimi Zulümat Bakanı

@bybekirbozdag ‘ı mı seçersiniz yoksa 800 gün boyunca uğradığı zulüm için sıcak, soğuk demeden direnen

@senyasarailesi annemizi ve oğlunu mu tercih edersiniz?

2018’de beni seçip Ankara’ya gönderdiniz orada 85 milyonu temsil ettik, ayrımcılık yapmadık ama birilerinin hoşuna gitmedi bu da AK Parti MHP’lilerin. Bahçeli’nin emri uyduruk yargı kararı ile benim vekilliğimi düşürdüler, bizler direndik!

Yorumlar