29 Mart 2024

Urfa Büyükşehir Belediye Eş Başkan Adayımız

@ozergulsen21 , Urfa Haliliye Eş Başkan adayımız

@SemaAte73673217 ve tüm partili arkadaşlarımız ve Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Kemal Sezer Başkanımız ile Şanlıurfa Sebze ve Meyve Halinden buradan size sesleniyoruz.

Urfa’da zafere yakınız. Oldukça kritik bir seçim ve hal esnafından destek istedik. Destekleri yoğun bir şekilde bize takdim ettiler. Urfa’dan herkese selamlar saygılar.

Şanlıurfa Balıklıgöl’den herkese merhaba. Urfa’ya geldik ve arkadaşlarımız ile seçim çalışmalarındayız. Aynı zamanda memleketim . Hemşerilerim ile beraber Urfa’da dolaşıyoruz ve hemşerilerimizi ziyaret ediyoruz. Urfa’da önemli bir heyecan var.

@DemHaliliye İlçe Eş Başkanımız

@altunomer63 ve diğer arkadaşlarımız ile dolaşıyoruz. Az sonra dergahtayız. Cuma namazı sonrasında faaliyetlerimize devam edeceğiz. Urfa’dan, Balıklıgöl’den tüm hemşerilerimize ve herkese selamlar saygılar.

Urfa Toptantıcılar Çarşısı’nda DEM Parti Urfa İl, İlçe yetkilileri ile arkadaşlarımız ile dolaşıyoruz. Gayet güzel bir çalışma yapıyoruz, güzel bir destek var. Urfa’dan güzel haberlerimiz var inşallah kazanacağız.

@DEMurfail

@ozergulsen21

@SemaAte73673217

Urfa’da Toptancılar Çarşısını ziyaret ettik. Burada aynı zamanda elektrik esnafı da var. 5 bine yakın kişi var ve 400 e yakın iş yeri var fakat Toptancılar Çarşısının işi çok. Güvenlik sorunları var. Güvenlik ile ilgili sıkıntılar çıkıyor. Sağlık ocağı rant için işyerine çevrilmiş. Otopark yok gelen müşteriler araçlarını otoparka park edemiyorlar. Bankamatik banka yok. Böylesine ticaret merkezinde böyle eksiklikler var. Vatandaşın alım gücü zayıflamış durumda. Esnaflarımızın çoğu şikayetçi ve oldukça önemli bir ekonomik krizin olduğunu da birçoğu söylüyor.

Büyükşehir Belediye Eş Naşkan adayımız

@ozergulsen21 ve Haliliye Eş Başkan adayımız

@SemaAte73673217 ve tüm partili arkadaşlarımız ile esnafımızı ziyaret ettik. Sorunlarını dinledik ve çözüm bulmak için hepsini not ettik. Önemli sıkıntılar var tüm bunları çözmemiz lazım. Toptancı çarşısı önemli mağduriyetler ile başbaşa bırakılmış durumda.

Belediye başkanı

@zabeyazgul ‘ü buralarda gören yok. Neredesin başkan diye buradan soruyoruz kendisine ve tüm esnafın sesi olmaya çalışıyoruz eş başkan adaylarımız da burada.

Hilvan’ın onurlu evlatları, hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyor muhabbetle kucaklıyorum.

Bu heyecanı gördükten sonra artık her şey tamamdır! 31 Mart akşamı burada zaferi kutlamaya hazır mıyız arkadaşlar?

Bu heyecanı, bu müjdeyi burada görüyoruz. Hilvan tarihinin makus talihini yenecek, 15 yıllık yağma ve talan iktidarını bitirecek ve artık DEM Parti’ye belediye başkanlığını bırakacaktır!

Her yerde bu heyecanı görüyoruz. Kaç haftadır sahadayız. Erzurum Karaçoban, Kars, Ağrı Eleşkirt, Muş, Siirt, Diyarbakır Hani, Çermik ve şimdi Hilvan’dayız. İnanın ki her yerde büyük bir heyecan her yerde büyük bir yükseliş ve her yerde kazanmaya yakın bir halk var.

Bizler, sizleri mecliste temsil ediyoruz. Bu onurlu halkı temsil etmekten dolayı da çok büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Bize ve arkadaşlarımıza her türlü engellemeyi yapıyorlar biliyorsunuz. Vekillerimizin dokunulmazlığını düşürüyorlar. Zindanlara atıyorlar! Partimize yönelik kapatma davaları açıyorlar! Kobani Kumpas Davasını açıyorlar. Kayyımlar atıyorlar ama başaramadılar, başaramayacaklar!

Onlarca belediyemize kayyım atadılar, kayyımlar yedi bitirdi doymadı! Öyle bir yağmaya ve talana imza attılar ki akıl hayal durur! Haram para ile ve halkın iradesini çiğneyerek belediye başkanlıklarını üstlenmeye o valiler, o kaymakamlar hiç utanmadılar! İnsanın bir yüzü olur ya hu! El insaf! Halkın binlerce iradesi çiğneniyor ve yerine kayyımlar atanmaya çalışılıyor.

Geçen dönem tüm arkadaşlarımıza yönelik ne zulümler yapıldı! Her türlü haksızlık ve hukuksuzluk. En başta Sayın Selahattin Demirtaş’a 7 yıldır yapılan büyük zulmü kabul etmiyoruz! Kendisini o zindanlarda ziyaret ettim, kendisinin dimdik duruşunu gördüm ve tüm halkımıza olduğu gibi Hilvan halkına da çok selamları var üstümüzde kalmasın size iletiyoruz.

Gerek Selo Başkan’a gerek Figen Başkan’a Gülten Başkan’a ve onlarca arkadaşımıza yapılan apaçık bir zulümdür! AİHM’in kararını dinlemeyen bir Erdoğan iktidarı var. Bu iktidarın yaptığı zulmü kabul etmiyoruz. Yaptıkları zulüm yetmezmiş gibi biliyorsunuz Kocaeli Milletvekili olarak geçtiğimiz dönem bana da aynısını yaptılar. Siyasi bir kumpas ile hakkımızda haksız bir karar vererek vekilliğimizi düşürüp bizi cezaevine attılar ama yalnız ve yalnız sizden aldığımız güç ile mecliste “berxwedan jiyane” diyerek direndik!

Bu zulümlere arkadaşlarımız nasıl ki boyun eğmedi bizler de boyun eğmedik. Onlar zulümleri ile bizi bir sabah namazı vakti meclisten alıp götürebilirler ama sizden aldığımız güç ile direndik ve o zindanları yıkıp kırıp geldik meclise ve yine sizin huzurlarınızdayız.

Halkın iradesini yenemeyeceklerini bilsinler. İşte şimdi bugün Urfa’ya geçiyoruz arkadaşlarımızın isteği ile Hilvan’da konakladık ve sizlere bir selam verdik ve ardından yarın Urfa’da almaya çok yakın olduğumuz bir büyükşehir belediye başkanlığı için sahada halkımız ile koşturacağız. Gerek Hilvan’da gerekse de Urfa’da ve başka birçok yerde seçimin yeni oluşan tablosu birbirlerine giren diğer partilerin durumu apaçık bir şekilde bizi son derece avantajlı kılmış durumdadır. Zafere son derece yakın durumdayız!

3 gün kaldı ve size soruyorum; DEM’li çay sever misiniz arkadaşlar? O halde 1 Nisan sabahı Hilvan Belediye Başkanlığı’nda DEM’li çayları içmeye var mıyız? Bu halkın isteğini, inancını, iradesini herkes görüyor ve zafere çok yakın olduğumuz apaçık ortada. Hilvan’da çok büyük bir çıkış ile yılların makus talihini yeniyor ve 31 Mart akşamı yine burada zafer kutlamaya geliyoruz!

Biz oylarımız ile kendimizi göstereceğiz, 3 gün var, sahada daha canlı istekli gayretli bir şekilde çalışalım, kararsız olan oyları kararlıya çevirelim DEM’e çevirelim.

Yorumlar