29 Haziran 2022

Gergerlioğlu:”Var mı bize diyeceğiniz? Ankara’ya iletmek istediğiniz mesajlar var mı?” Sultanbeyli Halkımız:”Yola devam!”

Gergerlioğlu:”Iğdır’da mecburi hizmette çalıştım. Digor’a gider gelirdim. Mahmut Alınak’ın oğlu @avBisarAlinak da benim avukatımdır. Buradan ona merhaba de.” Sevgili halkımız 3 Temmuz’da Ankara’da @HDPgenelmerkezi kongremize bekliyoruz!

Gergerlioğlu:” Değerli halkımız 3 Temmuz’da misafirimizsiniz, Ankara’da sizi ağırlayalım!Davetimiz var! Emekli misiniz?” Sultanbeyli Halkı:”SSK’dan emekliyim.” Gergerlioğlu:”Ankara’ya iletmek istedikleriniz varsa bize söyleyin!” Sultanbeyli:”Zamlar dursun!

Gergerlioğlu:”Nasılsınız? Durumlar nasıl? Ekmek fiyatlarından şikayet var siz de haklısınız. Çuval 550 TL oldu değil mi? Ne diyorsunuz?” Fırıncı:”Ekmeği 10 TL yapsınlar, ekmeğin değerini bilsinler. Ekmeği çöpe atmasın!” Gererlioğlu:”Ekmek israfı çok var.”

Gergerlioğlu:”Nasılsınız? ” Sultanbeyli Halkı:”İyi diyelim iyi olalım.” Gergerlioğlu:”Hacı abi de çok laf var da söylemiyor!” 🙂

Sultanbeyli Halkı:”Başkanım hoş geldiniz.” Gergerlioğlu:”Kongremize ailecek bekliyoruz. Pazar günü bizim misafirimizsiniz. Nasılsınız? Sultanbeyli Halkı:”Almanya’da yaşıyoruz, sizi takip ediyoruz. Duisburg’da yaşıyorum.”

Gergerlioğlu:”Nasılsınız? İşler nasıl? Piyasa nasıl? Kuyumcular bilir piyasaları.” Sultanbeyli Esnafı:”Görüntü her şeyi gösteriyor. Umudumuz var, zaman geçecek, yıllarca umut bekledik bu sene de umudu arttıracağız. Her konuda umudumuzu kaybetmeyeceğiz.”

Sultanbeyli Esnafı:”Sizi takdir ediyoruz. Baskılarda olsa %13 garanti, %15’e çıkarmaya çalışacağız. Bize muhtaçlar, muhtaç kalacaklar! Tek başlarına ne yapacaklar? Arkanızdayız! Kanımızın son damlasına kadar sizinleyiz!” Gergerlioğlu:”Sizinle güçlüyüz.”

Gergerlioğlu:”Nasılsınız? Sultanbeyli Halkı:”Senin için çok üzüldük. Haksız yere cezaevinde kaldın. Allah biliyor çok üzüldük. Böyle devam edin.”

Gergerlioğlu:”Nasılsınız?” Sultanbeyli Halkı:”Her şey ateş pahası. Hiçbir şey alamıyoruz. Geçinmek çok sıkıntılı.” Gergerlioğlu:”İktidar bu hale getirdi! İktidarın bu ülkeyi yönetemeyeceğini görerek halkımızı @HDPgenelmerkezi kongremize davet ediyoruz!”

Gergerlioğlu:”Nasılsınız?” Sultanbeyli Halkı:”Ben işçi emeklisiyim. 2500 TL maaş alıyorum, kiradayım nasıl geçineceğim! Her ay 100-150 TL kesinti yapılıyor!” @sgksosyalmedya@csgbakanligi

Gergerlioğlu:” Sizleri kongremize davet ediyoruz! Demokratik siyasete katılım anlamında kongremizi izleyin, önerilerinizi, eleştirilerinizi söyleyin! Biz sizleri davet ediyoruz! Başımızın üstünde yerini var!”

Gergerlioğlu:” Her zaman dua ve desteklerinizi bekliyoruz ”

Yurttaş:” Vekilim ancak beyaz et satabiliyoruz. Onun da fiyatı çok arttı ama… ”

Gergerlioğlu:” Değerli arkadaşlar pazar günü büyük kongremiz var Sultanbeyli’den en az 10 otobüsle Ankaraya gidiyoruz. Kahvelerde derneklerde sadece dertlenmek yeterli değil. Öneriler eleştiriler geliştirmek kongremizde çok değerli bekliyoruz. ”

Yorumlar