23 Ocak 2021

GAZETE DİLOVASI

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, geçtiğmiz günlerde tam bir gününü Dilovası’na ayırarak ilçede esnaf ziyaretleriyle  birlikte taziyelerde bulundu.

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’na  İl Başkanı Mehmet Akboğa ve il yöneticileri,  İlçe Eş Başkanları Kadir Demir ve Menice Barış, ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri eşlik etti.

Gazete Dilovası olarak haber merkezimizi Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu ve diğer yöneticiler ziyaret ederek Yöneticimiz Ekrem Meral ile görüştüler.

Dilovası’nın sorunlarının ve çözüm önerilerinin  de konuşulduğu ziyarette, Milletvekili Gergerlioğlu, yerel basının kent bilincinin oluşması açısından çok önemli olduğuna dikkat çekerek basının halkı aydınlatması  ve haberciliği yalın ve objektif yapması önemlidir dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz yöneticilerinden Ekrem Meral’de, ilçenin bir sanayi kenti olduğunu, çarpık yerleşimden dolayı da ilçede zamanla gelişen bir çok sorunların varlığı bizleri de maalesef rahatsız ediyor denildi.

Yorumlar