30 Ağustos 2020

GAP HABERLERİ

Halkların Demokratik Partisi (HDP9 milletvekilleri ve Urfa il örgütü buğday pazarı ve çarşı esnafını ziyaret ederek orunları dinledi.

Bugün HDP il örgütü olarak Viranşehir ilçesinde Urfa milletvekilimiz Ayşe Sürücü, HDP  parti meclisi İbrahim Erkul, il eşbaşkanımız Mikail Gözek, DBP MYK üyesi Bekir Karakeçili ve ilçe örgütü ile birlikte Buğday Pazarı esnafı ve çarşı esnafı ziyaretleri gerçekleştirildi.

Aynı zamanda merkez ilçelerimizden Haliliye ilçesinde Kocaeli milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu il ve merkez  ilçe örgütlerimizle birlikte Yerel medya ajansları ve TV kanalları ziyaret edildikten sonra ilçe esnafı ziyaret edildi. Güzelkuyu ceylan üretme tesisini de ziyaret eden heyetimiz, zenginlerin egosu için ihale usulü katledilecek olan ceylanlar için burada basın açıklaması gerçekleştirdi. Program Sırrın Cemevi ziyaretiyle sonlandırıldı.

Halfeti ilçemizde ise milletvekillerimiz Ömer Öcalan, Nusrettin Maçin, il eşbaşkanımız Emine Çetiner, PM üyemiz İzzet Karadağ ve  ilçe örgütümüz ile birlikte fıstık kavlatma tesisleri, ilçe merkezi ve Yukarı Göklü  esnafımızı ziyaret ettik. Programımız içerisinde “Savaşa karşı Barış, Tecrite karşı Özgürlük” şiarıyla halkımızı 1 Eylül Dünya Barış Günü yapacağımız yürüyüşe davet ettik. 4 Nisan parkında ilçe özgünlüğünde  yapmak istediğimiz basın açıklaması polis saldırısına maruz kalmasına rağmen gerçekleştirildi.

Yapılan tüm ziyaretlerde 1 Eylül Dünya Barış Günü saat 16:00 da Ali Şelli parkından Ahmet Bahçıvan iş merkezi önüne kadar yapılacak olan yürüyüşümüz için bildiriler dağıtıldı.ü

Yorumlar