01 Mart 2020

BOLD MEDYA

İdlib’deki saldırıda şehit olan Akif Akçadağ’ın ölüm haberi Kahramanmaraş’a kor gibi düştü. Şehit Akçadağ’ın iki kardeşinin de ordudan ihraç edildiği ortaya çıktı.

BOLD – Suriye’de 33 Türk askerinin hayatını kaybettiği saldırıyla ilgili acı haberlerin ardı arkası kesilmiyor. AKP’nin fişleme listesindeki askerler, Suriye’de ön saflara gönderiliyor. Bunun son örneği de Akif Akçadağ oldu. Akçadağ, İdlib’deki saldırıda şehit olan 33 askerden biri…

HANGİ YÜZLE GİDECEKSİNİZ?
HDP Milletvekili ve insan hakları savunucusu Ömer Faruk Gergerlioğlu, bu bilgiyi sosyal medya hesabından paylaştı. Gergerlioğlu, “Kahramanmaraş’tan gelen acı haber, 2 kardeş ordudan ihraç, diğeri… Bir dönem damgalayıp attınız, şimdi hangi yüzle taziyeye gideceksiniz..!? ‘Dün İdlib’de şehit olan Kahramanmaraşlı Akif Akçadağ’ın 2 kardeşi de askeriyeden ihraç ve davaları süren KHKlı eski askerler” dedi.

İLLE DE ADALET!
Akçadağ ailesinin komşusu da iddiaları doğruladı ve Gergerlioğlu’na şu cevabı verdi: “Sayın vekilim hemen kapı komşum olur kendileri; pırlanta gibi vatan sevdalısı insanlara reva görülen muamelenin en net görünür hâli… İlle de Adalet!”

Yorumlar