28 Ağustos 2020

GAZETE İPEKYOL

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Şanlıurfa’ya gelerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafın ve vatandaşın sorunlarını dinleyen Gergerlioğlu, “En büyük şikayet DEDAŞ… Kafadan yazılan faturalar” dedi.

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Şanlıurfa’da vatandaş ve esnafları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi. Şanlıurfa’da ziyaretlerini sürdüren Gergerlioğlu, Şanlıurfa zahire borsası, nakliyeciler ve HDP Şanlıurfa Eyyübiye İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ziyaretleri esnasında gözlem yapan HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, “Şanlıurfa zahire borsasını ziyaret ettik. Partililerimizle, buğday, mercimek mahsulünün bu sene iyi olduğunu öğrendik. Esnafı dinledik. Ürünü inceledik. Urfa Zahire Borsasında bir dokunsan bin ah işitiyorsun. En büyük şikayet DEDAŞ… Kafadan yazılan faturalar, kesilen elektrikler perişan etmiş üreticiyi” ifadelerini kullandı.

‘NAKLİYECİLER SİTESİ YAPILMAMIŞ HALEN’

Nakliyeci esnafını da ziyaret eden Ömer Faruk Gergerlioğlu, “Kamyoncu esnafı ise lastik, mazot, sigorta fiyatlarının yüksekliğinden şikayetçi Hepsini dile getirmeye devam edeceğiz. Urfa’da nakliyecileri ziyaret ettik. Konteynerlerde kalan nakliyeciler bu halden şikayetçi Şanlıurfa Belediyesi Nakliyeciler sitesi yapmamış halen” şeklinde konuştu.  Ziyaretlerini sürdüren HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, son olarak HDP Şanlıurfa Eyyübiye İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Yorumlar