16 Haziran 2022

Kocaeli İzmit Serdar Mahallesi’nde Konteyner Nedeniyle Hayatını Kaybeden Küçük Yakup’un Ailesine Taziyede Bulunduk!

Burada çok önemli bir kaza yaşandı, burada bir çöp konteynerı vardı ve burada sabit yere bağlı olması gerekirken bağlı değildi! Konteyner ile oynarken üstüne düştü ve Küçük Yakup hayatını kaybetti! Konuyu @HDPKocaeli olarak takipteyiz!

Serdar Mah. Sakini:”Konteyner zinciler bağlı olması gerekirken burada duruyordu! Freni yokuş aşağı tutmaz! Çocuk takılmış, sürüklenmiş ve başını çarpınca hayatını kaybetti! Biz önceden uyardık @izmitbelediye ‘yi! 3-4 kere konteyner kaydı!”

Küçük Yakup’un Dedesi:”Olayı gördüm ben ama yetişemedim, hemen hastaneye götürdük, 1-2 saat sonra hayatını kaybetti! Belki de giderken öldü çocuk! Dikkat etmediler, önemsemediler! Konteynerı aşağı koyabilirlerdi!” @fatmakaplan@izmitbelediye

Gergerlioğlu:” Bunlar iş güvenliği ile ilgili hususlar! Ölen, yaralanan insanlar var! @ilyasseker41@TBMMGenelKurulu ‘nda “Sorun yok!” dedi. İş güvenliği tedbirleri alınmıyor! Biz bu konuyu Meclis’te gündem ettik!

Gergerlioğlu:” @TC_icisleri ‘ne soru önergesi verdik! Konu bizim takibimizde! @izmitbelediye@fatmakaplan bir açıklama yapması lazım!”

Yorumlar