4 Mayıs 2023

Kocaeli Halk Gazetesi

Terör örgütü PKK/KCK’nin propagandasını yaptığı gerekçesi ile Yeşil Sol Parti Gebze İlçe Başkanı Ö.Y.’nin de aralarında bulunduğu 5 şüphelinin gözaltına alınması ile ilgili olarak; Dr. Gergerlioğlu “Gebze’de İlçe Başkanımız Ömer Yıldız ve 5 kişi gözaltında! Nedeni ise çalışmalarımızı engellemek için gözaltına alındı” açıklamasında bulundu.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aralarında Yeşil Sol Parti Gebze İlçe Başkanı Ö.Y.’nin de bulunduğu 5 şüphelinin PKK/KCK silahlı terör örgütünün propagandasını yaptığı gerekçesi ile dün yapılan eş zamanlı operasyonla 5 şüpheli yakalanarak, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. 

Gözaltına alınmalar ile ilgili olarak konuşan Yeşil Sol Parti Kocaeli 1. sıra milletvekili adayı Dr. Ömer Faruk Gergerlioğlu;

“Cumhur Zulüm İttifakı ne yapacağını şaşırdı! Herkese merhaba, seçimlere 11 gün kaldı ve Cumhur Zulüm İttifakı ne yapacağını şaşırdı, çıldırdılar çünkü kazanacağımızı görüyorlar çünkü Kocaeli’nde önemli bir çıkış yapacağımızı görüyorlar!   Gebze’de İlçe Başkanımız Ömer Yıldız ve 5 kişi gözaltında! Nedeni ise çalışmalarımızı engellemek için gözaltına alındı Seçim bürolarımıza yapılan saldırılar! Sahada üzerimize kışkırtılan kişilerden sonra, durmadılar arkadaşlarımızı gözaltına almaya çalışıyorlar! Gebze’de İlçe Başkanımız Ömer Yıldız ve 5 kişi gözaltında nedeni çalışmalarımızı engellemek için gözaltına alındı ama başaramayacaksın ve bütün bunların nedeni çalışmalarımızı baltalamak, durdurmak, engellemek ama başaramayacaksın Kocaeli Valisi! Başaramayacaksın Kocaeli Emniyet Müdürü! Başaramayacaksın Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı! Başaramayacaksın Gebze Cumhuriyet Başsavcısı!   Parti militanı değil, hukukun insanı olun!   Bakın bu yaptıklarınız suçtur, anayasal seçim hakkı, demokratik hakkımızı baltalamaya çalışıyorsunuz! Bizi engellemeye çalışıyorsunuz ve anayasaya aykırı işler yapıyorsunuz! Parti militanı değil, hukukun insanı olun!” dedi.

Yorumlar