11 Ağustos 2023

Son Kale Kocaeli

YSP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu Kocaeli Şehir Hastanesi’nin gökkuşağı renklerinin branda ile kapatmasını yerinde inceledi

Yeşil Sol Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Melih Gökçek’in paylaşımı ardından Kocaeli Şehir Hastamesi’nde gökkuşağı renklerini barındıran şeritlerin sökülmesini eleştirdi.

Şehir Hastanesi’ne giderek branda ile örtülü alanı açan Gergerlioğlu şu açıklamalarda bulundu:

“Kocaeli Şehir Hastanesi’nin önündeyiz! Gördüğünüz gibi arkada Şehir Hastanesi var ama mavi bir branda ile örtülmüş. Niye örtülmüş? Çünkü burada sarı, kırmızı, yeşil renkler, gökkuşağı renkleri vardı ve Melih Gökçek bir tweet attı, “Ey Kocaeli Şehir Hastanesi sen de mi LGBT’sin?” dedi ve yetkililerin paçası tutuştu! Ne yapacaklarını bilemediler ve buradaki sarı, kırmızı, yeşil renkleri, gökkuşağı renklerini kaldırdılar! Maşallah, bravo, üstün bir başarı elde ettiler!

Memleketin başka meselesi mi yok?

Memleket çok büyük bir sorunu halletti! Bakın buraya bu renklerle güzel bir görünüm verilmişti, hastaneler kasvetli yerlerdir, hastaların içi açılsın diye güzel renkler yapmışlardı ama Melih Gökçek’in tek tweeti yetti, bir sürü masraf yapılmıştı, bir sürü masraf yapılarak da renkler kaldırıldı, yerine böyle bir mavi branda, bakalım mavi brandanın arkasında renkler var mı yoksa kaldırmışlar mı? Bu ayıp görünüyor mu? Renkleri kaldırmışlar, bir şey kalmamış, operasyon başarı ile bitmiş, maşallah! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya buradan sesleniyorum; el insaf diyorum! Memleketin başka meselesi mi yok Sn. Sağlık Bakanı? Kocaeli Şehir Hastanesi’nin bir sürü sorunu var.

Renkleri kaldırmışlar renksiz bir ortam oluşturmuşlar!

Bakın Kocaeli Şehir Hastanesi’nin daha taksi durağı ile ilgili önemli sorunları var. İçeride haşarat ile ilgili önemli sorunlar var ve daha sağlık hizmetlerinin aksadığı ile ilgili önemli şikayetler geliyor. Siz işi gücü bırakmışsınız maşallah böyle gökkuşağı renklerini kaldırmışısınız. Başınız göğe ermiş maşallah diyorum ve bu acayip işi bir Kocaeli Milletvekili olarak Meclis Sağlık Komisyonu üyesi olarak kınıyorum! Böyle bir rezalet olmaz, memlekette başka iş mi kalmadı diye soruyorum. Buradan tüm Kocaeli halkı adına bu gülünç durumu ifşa ediyoruz, başarmışlar, renkleri kaldırmışlar renksiz bir ortam oluşturmuşlar, üstünü de utanmışlar herhalde mavi branda ile kapatmışlar!”

Yorumlar