25 Nisan 2023

ANF NEWS

Yeşil Sol Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Ömer Faruk Gergerlioğlu, Kocaeli Darıca’da seçim bürosu açılışında “Geliyoruz, gönderiyoruz” dedi.

Yeşil Sol Parti Koaeli’nin Darıca ilçesi Sırasöğütler Mahallesi’nde seçim bürosunun açılışını yaptı.  Açılışa katılan Milletvekili Adayı Ömer Faruk Gergerlioğlu, “Geliyoruz ve gönderiyoruz” dedi.

HEDEF EN AZ 100 VEKİL

Gergerlioğlu, “Değerli arkadaşlar bir hedefimiz var. Türkiye’de en az 100 vekil Kocaeli’nde en az 2 vekil. Buna ulaşabiliriz, tabii ki ulaşmak bizim için çok önemli. Değerli arkadaşlar, bizi durdurmaya çalıştılar ama başaramıyorlar! Türkiye’nin dört bir tarafında güçlü heyecanlı bir kadro oluşturduk” dedi. Tek tipleştirme ve inkar politikasına tepki gösteren Gergerlioğlu, “Kürt’ü niye Türkleştirmeye çalışıyorsun? Allah’ın yarattığı bir ırkı niye bir başka ırka çevirmeye çalışıyorsun?” dedi.

SORUN ONLAR, KÜRTLER DEĞİL

Gergerlioğlu, “Asıl bölücülüğü kendileri yapıyor, anayasada ayrımcı bir anlayışla bir dayatma getirmişler kendileri sorun çıkartmış biz sorun değiliz ki, partimiz sorun değil ki, Kürt halkı sorun değil ki, Aleviler sorun değil ki, diğer dini azınlıklar kendisini dışlanmış hissedenler sorun değil ki! Onları ötekileştirenler sorun!” şeklinde konuştu.

OTORİTER REJİME ARTIK SON VERELİM

Milletvekili Adayı Gergerlioğlu, “Birlikte değiştireceğiz, kadınlarla değiştireceğiz, yeni yaşamı kuracağız ve bu ülke insan haklarına uygun demokratik bir hukuk devleti olacak! İstedikleri kadar zulmetsinler, dayatmalara uğratsınlar başaramayacaklar” diye ekledi. “Erdoğan’ın artık bu 20 yılı aşan otoriter rejimine artık bir son verelim!” diyen Gergerlioğlu şöyle noktaladı: “Biz sahada çalışarak arkadaşlarımızla birlikte bu seçimi kazanacağız.”

Yorumlar