21 Şubat 2022

Bağımsız Kocaeli

Kocaeli Milletvekili Dr. Ömer Faruk Gergerlioğlu, Darıca İlçe Kongresinde gündemi değerlendirdirdi. Gergerlioğlu, HDP’nin ülke genlindeki artışıyla paralel olarak Kocaeli’de de oylarının arttığını ifade etti.

Hakların Demokratik Partisi (HDP) Kocaeli Milletvekili Dr. Ömer Faruk Gergerlioğlu, Darıca İlçe Kongresinde gündemi değerlendirdirdi. Gergerlioğlu, HDP’nin ülke genlindeki artışıyla paralel olarak Kocaeli’de de oylarının arttığını ifade etti. Gergerlioğlu, özetle şunları söyledi: “Darıca ilçemiz gerçekten çok önemli bir ilçe haline geldi. Şu anda Kocaeli’nin 3. büyük ilçesi, son derece önemli bir nüfus potansiyeli ve teknoloji potansiyeliyle son derece önemli bir ilçemizdir. Burada seçmen kapasitemizin aslında çok yüksek olduğunu biliyoruz ama aldığımız oyların da tam istediğimiz oranda olmadığını biliyoruz. Çok daha yüksek ve kapasitemize layık bir şekilde bir oy oranı alabileceğinizi düşünüyoruz Darıca ilçemizde. Şu ana kadar Darıca İlçe Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımız önemli gayretler sağladılar. Allah razı olsun, çok teşekkür ediyoruz kendilerine. Bu yönetime kadar getirdiler bayrağı ve yere düşürmeden şerefle onurla haysiyet mücadelesi ile getirdiler, büyük bir gayretle, fedakarlıkla kendilerine en başta teşekkür ediyorum ve yeni yönetimimize de çok büyük işler düştüğünü söylüyorum.

BAŞARABİLECEĞİMİZE İNANIYORUZ

Kocaeli’nin 3. büyük ilçesinde yapılacak işler çok fazladır arkadaşlar. Gerçekten bu ilçeye layık hem iyi bir çalışma, hem seçimlerde çok iyi bir oy oranı sağlayabiliriz. Buna müsaittir. Hepimiz ilk başta buna inanmak durumundayız. Bu potansiyel var, bu kapasite var ve biz bunu sağlayabiliriz bu ruhla, bu aşkla, bu şevkle eğer ki yola çıkarsak başarabileceğimize inanıyoruz arkadaşlar.

KOCAELİ’DE DE…

Bu seçimlerde inşallah 24 Haziran 2018 seçimlerinden de daha başarılı olacağımıza yakinen inanıyoruz. Ulusal anket araştırmalarda yüzde 15’e oyu ulaştığı belirtilen partimizin Kocaeli’nde de oy oranlarını arttıracağına şüphe yoktur ama bunu ispatlayacak olan sizlersiniz değerli arkadaşlar ben sizlerde bu isteği görüyorum ve bu sözü de almış olalım. Sözü de alkışlarınızla almış olduk.”

Yorumlar