15 Ağustos 2023

Ses Kocaeli

YSP’li Gergerlioğlu ve beraberindeki Yeşil Sol Parti heyeti Kocaeli Stadyumu için yapılan ancak halen hizmete açılmayan köprüyü yerinde inceledi

Yeşil Sol Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu ve Yeşil Sol Parti heyeti Kocaeli Stadyumu için yapılan ancak halen hizmete açılmayan köprüyü yerinde inceleyerek bir basın açıklaması yaptı.

Yapılan basın açıklamasında şu sözlere yer verildi:

“Kocaeli Stadyumu’nun karşısındayız. Biz daha önce de buraya gelmiştik, Kocaeli Stadyumu’na giden yollar yapılmamıştı, bunu eleştirmiştik. Taraftarlar Pazar günü maça geldiğinde gördüğünüz gibi şuradaki şu dereyi geçmekte zorlanıyorlardı.

Yaklaşık 2 yıl önce eleştirdik burayı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi daha sonra burada bir köprü yapmış ama 2 yıldır köprü faaliyete geçmemiş
Bir stadyum yapılmış, yukarı kondurulmuş bir stadyum ama sonradan akılları başlarına gelmiş “Ya stadyum yaptık bunun yolu yok.” Sonra oturdular yol yapmaya başladılar. İşte dereden vatandaş ilkel yöntemlerle tahtalar koyup geçiyordu karşıya maça gitmek için maç günleri. Biz geldik yaklaşık 2 yıl önce eleştirdik burayı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi daha sonra burada bir köprü yapmış ama 2 yıldır köprü faaliyete geçmemiş. Bakın hala köprü faaliyete geçmemiş, vatandaş buradan arabasıyla geçemiyor. Böyle bir köprü yapmışlar ama faaliyete geçememiş. Maalesef hal bu arkadaşlar. Diyecek bir şey bulamıyoruz.

Kocaelispor taraftarları adına burada bu konuyu tekrar masaya yatırıyoruz

Kocaeli Stadyumu yapıldı, uzun bir süre etrafındaki yollar ile ilgili sıkıntılar devam etti. Bir anda taraftar yüklenince yollarda önemli sıkıntılar oluyordu, önemli ihmaller vardı. Sonrasında akılları başlarına geldi, sağda, solda  yeni yollar, köprüler yapmaya başladılar ama geciktiler.  Biz buradan hatırlatıyoruz, Kocaeli İl Yönetimimiz ile geldik ve tespit yapıyoruz. Gördüğünüz gibi köprü yıllardır yapılamıyor ve hala bu sıkıntı devam ediyor. Kocaelispor taraftarları adına burada bu konuyu tekrar masaya yatırıyoruz. Dereyi geçmeleri gerekiyor, daha önce burada böyle ilkel yöntemlerle karşıya tahta atıp atlayarak zıplayarak geçiyorlardı burada, köprü yapıldı ama köprü hala bitmiyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Kocaeli Valiliği uyuyorlar mı?

Kocaeli’nin hali bu! Koca şehirde acemilik, beceriksizlik had safhada! Biz de buradan bu konuyu duyuruyoruz ve bir an evvel bu köprünün artık bitmesi gerektiğini söylüyoruz! Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Kocaeli Valiliği uyuyorlar mı bilemiyoruz ama şu hale bakın! 2 yıldır bir köprü yapılacak!”

Yorumlar