7 Temmuz 2023

Son Kale Kocaeli

Yeşil Sol Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, AKP eski İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Demir’in İzmit Carrefour AVM’nin otoparkına sıfır araçları park etmesine tepki gösterdi.

Yıllar önce kapanan ve değerlendirilmeyen Carrefour AVM’nin mevcut büyük otopark alanı son zamanlarda yurt dışından ithal sıfır araçlarla doldurulmuştu. Bu araçların durumu merak edilirken, AKP eski İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Demir tarafından bu otoparkın kiralandığı, ardından ise bir lojistik firmasına kiraladığı ve araçların buraya park edildiği ortaya çıktı.

Yeşil Sol Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, bu duruma sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile tepki gösterdi.

Gergerlioğlu, paylaşımında “AKP eski İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Demir’in İzmit Carrefour AVM otoparkını 6 aylığına kiraladığı öğrenildi. Şu sıralar otoparka yüzlerce sıfır araç getirilip park edildi. AKP’li Demir, bu işten iyi kazanç elde etti. Hüseyin Demir, kiraladığı Carrefour otoparkını, lojistik işi yapan Cefko isimli firmaya kiraladığı öğrenildi. Cefko firması ise lojistik firmalarıyla anlaşarak, yurt dışından gümrükten getirilen otomobilleri Carrefour otoparkına getirip park ediyor. Bu ballı işten hem AKP’li Hüseyin Demir hem de Cefko firması, lojistik firmalarından milyonlarca TL kazandığı konuşuluyor.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar