7 Şubat 2023

Flash Haber TV

Tüm halkımıza öncelikle geçmiş olsun diyorum. Gün ağardıkça felaketin tablosu da ortaya çıkıyor!

Ben bu tabloyu Kocaeli’den biliyorum. Çok büyük sıkıntılar var. Burada yapılması gereken ilk çalışmalar yapılmadı.

Ben şimdi Malatya’ya gidiyorum. Arabamın arkasına su, tulum, çadır ne alabilirsem alıp gitmeye çalışacağım. Laf üretme değil iş üretme zamanı şimdi!

İnsanlar bizlere videolar gönderiyor. İnsanlar enkaz altındalar. Buralarda tek bir çalışma bile yok. Buradan @AFADBaskanlik uyarıyorum. Bu deprem Kocaeli depremi gibi değil. Derhal sahra hastanesi kurulmalı @TSKGnkur derhal göreve başlamalı.

İnsanlar şehirlere ulaşamıyor yollar bitmiş durumda. Uluslararası yardım utamadan sıkılmadan davet edilmeli. Kocaeli depremi gibi yaz değil. Yüz yılın felaketini yaşıyoruz. İş makinaları derhal işlerini bırakıp bölgeye sev edilmeli!

Büyük bir felaket var. İnsanları arıyorum bölgede tir tir titriyorlar. Kimse enkaz altında müdahale edilemiyor. Düşünün canınız ciğeriniz enkaz altında perişansınız.!

Danışmanlarıma söyledim şimdi arabamın bagajını doldurup gideceğim Malatya’ya. Gagamızla bir damla su taşıyalım. Boş laf üretmeye gerek yok! Karınca misali gidelim insanların ihtiyacı büyük ve yetişemeyeceğiz hepsine maalesef!

Afet bölgelerinden bizi arayan insanlar çok kızgınlar. Bu depreme hazır olmalıydık ancak bu deprem paraları harcandı. Kimse inkar da edemiyor. Seçim ekonomisi ile içinden çıkamaz bir tablo oluşturup sonumuzu düşünmediler!

Bütün deprem vergileri çar çur edilmiş durumdadır. Ben deprem bölgesi bir ilin vekili olarak her sene basın toplantısı ile gündem eder eleştirilerimi söylerim kimse dinlemedi. Şimdi işte felaketi yaşadık bu göstere göstere geldi.

@tcailesosyal Bakanı @deryayanikashb Malatya’daki Güven Bakım Evindeki engelli yaşlılara müdahale etmiyor geliyor benimle polemik yapıyor. Ulaşamadılar bu insanlara sonra da hasarlı binaya soktular. Utanç verici haldeler!

Biz @tcailesosyal Bakanı @deryayanikashb‘la diğer yetkilerle laf yetiştirecek benim zamanım yok milletin vekili olarak insanlara yardım götürüp acılarını paylaşmalıyız. Malatya’da 7 saat bu yaşlı engelli insanlara ulaşamıyorlar sonra…Bunlarda vicdan yok!

Yorumlar