14 Kasım 2019

Bold Medya

“Su yok desinler” diye mahkumlar suyu bilerek döküyormuş!

Ömer Faruk Gergerlioğlu, cezaevlerinde mahkumların çektiği su sıkıntısını gündeme getirdi. Bu konuda bilgilendirdiği bir AKP milletvekilinin söyledikleri ise akıllara durgunluk verdi.

BOLD – İnsan hakları aktivisti ve HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, cezaevindeki mahkumların yaşadığı sıkıntıları gündeme taşımaya devam ediyor. Hak ihlallerini genellikle Mecliste düzenlediği basın toplantılarıyla gündeme taşıyan Gergerlioğlu, iktidar mensuplarını da bilgilendirerek ihlallerin giderilmesini sağlıyor.

AKP’LİDEN SKANDAL SÖZLER

En son cezaevlerindeki mahkumların çektiği su sorununu gündeme getiren Gergerlioğlu, konu hakkında bilgilendirdiği bir AKP Milletvekilinden duyduklarını sosyal medyada paylaştı. Gergerlioğlu’nun paylaşımı şöyle: “Cezaevlerinde su sıkıntısı var, diyorsun, hakikaten çoğunda var… Ak Partili vekil; yok, yok onlar su yok diye söylensin diye bilerek suyu döküyorlardır, diyor. Vicdan olmazsa, ne yapsan boş..!”

Gergerlioğlu’nun paylaşımına eski mahkumlardan da çok sayıda yorum geldi. Cezaevinde kalanlar yaşadıkları su sıkıntılarını anlattı.

Yorumlar